Uutiset

Osallistu nuorisoalan tavoitteiden määrittelyyn – tavoiteohjelman kommenttikierros 3.10. asti

Uutiset 21.9.2023

Millaisia tavoitteita nuorisoalalla pitäisi olla nuorten koulutuksesta, osallisuudesta, työllisyydestä ja muista nuorille ja nuorisoalalle tärkeistä asioista? Allianssin tavoiteohjelma uudistetaan tänä syksynä ja sinulla on mahdollisuus osallistua!

Allianssin tavoiteohjelmassa määritellään ne vaikuttamistyön teemat ja tavoitteet, joiden saavuttamiseksi vaikuttamistyötä Allianssissa tehdään. Tavoiteohjelma kokoaa yhteen asiat, jotka tulisi yhteiskunnassa saavuttaa, että nuoret voivat hyvin. Ohjelma ohjaa ja rajaa kaikkea Allianssin vaikuttamistyötä. Allianssin ensimmäinen poliittinen tavoiteohjelma otettiin käyttöön keväällä 2019, ja sen jälkeen ohjelmaa on päivitetty vuosittain. Voimassa olevan tavoiteohjelman löydät Allianssin verkkosivuilta. Nyt on käsillä tavoiteohjelman ensimmäinen suurempi uudistus ja kannustammekin kaikkia jäseniä osallistumaan kommenttikierrokselle!

Suuren politiikkapäivän ja idealomakkeen anti on huomioitu kommenteilla olevassa luonnoksessa. Syyskokouksessa 2023 hyväksyttäväksi tuleva uudistettu tavoiteohjelma toimii muun muassa Allianssin poliittisen vaikuttamistyön, lausuntojen ja eurovaalivaikuttamisen tukena.

Sähköinen kommentointikierros on auki 3.10. kello 12 asti. Sähköisellä lomakkeella on ensin mahdollisuus jättää kommentteja eri lukuihin ja viimeisenä ohjelmaluonnoksesta yleisesti. Tästä linkistä pääset tarkastelemaan tavoiteohjelman luonnosta.

Petra Pieskä

Vaikuttamistyön päällikkö antaa lisätietoa tavoiteohjelmaprosessista puhelimitse tai sähköpostitse.

Puhelin: 040 5855 392

petra.pieska@nuorisoala.fi

Avainsanat:

Katso myös