Uutiset

Ota parhaat pohjoismaiset arviointikäytännöt haltuun Allianssin seminaarissa!

Uutiset 9.11.2022

Evaluation and monitoring of the activities of youth organisations in the Nordics -hankkeen loppuseminaari Oodissa 8.12. klo 11.00-16.00.

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:llä on ollut vuosina 2021-2022 pohjoismaisten kumppaneiden kanssa nuorisojärjestöjen toiminnan arviointiin ja seurantaan keskittynyt, Pohjoismaiden ministerineuvoston rahoittama hanke: Evaluation and monitoring of the activities of youth organisations in the Nordics – what could be learned among the Nordic countries? 

Hankkeessa on perustettu pohjoismainen verkosto arviointiosaamisen lisäämiseksi. Lisäksi osana hanketta Nuorisotutkimusseuran tutkimustiimi selvitti kirjallisuuskatsauksen ja haastattelujen avulla, millaisia keinoja ja työkaluja Pohjoismaisilla nuorisojärjestöillä on käytössä toimintansa arvioinnissa. 

Tutkimusraportti julkaistaan loppuseminaarissa ja kuulemme myös eri pohjoismaiden nuorisoalan toimijoiden arviointimenetelmistä ja parhaista käytännöistä. 

Seminaari on avoin kaikille nuorisojärjestöjen toiminnan arvioinnista, seurannasta ja vaikuttavuuden mittaamisesta kiinnostuneille. Seminaarin kutsua voi välittää vapaasti kollegoille sekä omassa että muissa organisaatioissa. Ilmoittaudu viimeistään 27.11. Seminaarin tarkan ohjelman ja ilmoittautumisen löydät tapahtumakalenterista.

Hankkeen pohjoismaiset yhteistyökumppanit ovat nuorisoalan kattojärjestöt Allianssi (Suomi), Dansk Ungdoms Faellesråd DUF (Tanska) ja Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner LNU (Norja) sekä Ruotsissa nuorisotyötä tekevä Fryshuset. 

Lisätietoja

Mikael Lehtonen, osaamisen asiantuntija
mikael.lehtonen@nuorisoala.fi 
044 796 7951Avainsanat:

Katso myös