Uutiset

Paiju Pajunen vetämään nuorisoalan eduskuntavaalikampanjaa

Uutiset 20.10.2022

Allianssissa aiemminkin työskennellyt Paiju Pajunen on valittu eduskuntavaalien projektipäälliköksi. Nuorisoalan vaalikampanjan tavoitteena on muistuttaa ehdokkaita ja äänestäjiä siitä, että ilman nuoria meillä ei ole mitään.

Paiju Pajusella on laaja ja monipuolinen kokemus projektinhallinnasta, viestinnästä ja tapahtumatuotannosta erityisesti nuoriso- ja kulttuurialalta. Vaalityössä hän on ollut mukana paitsi Allianssissa ja Lukiolaisten Liitossa, myös eri ehdokkaiden tiimeissä vapaaehtoisena. 

Vaalien projektipäällikkönä Pajunen ryhtyy koordinoimaan nuorisoalan eduskuntavaalityötä. Ilman nuoria meillä ei ole mitään -kampanjan tavoitteena on saada hallitusohjelmaan nuorten hyvinvointia merkittävästi edistäviä toimia, nostaa nuorten hyvinvointi vaalien kärkiteemojen joukkoon ja kasvattaa nuorten äänestys- ja läpimenoprosentteja.

Projektipäällikkö vetää Allianssin sisäistä vaalityöryhmää, johon kuuluu vaikuttamisen, viestinnän ja nuorten osallisuuden tekijöitä. Hän vastaa nuorisoalan vaaleihin liittyvistä työryhmistä, tukee viestintäpäällikköä viestintäkampanjoiden tuottamisessa sekä vastaa vaaleihin liittyvien tilaisuuksien järjestämisestä. Lisäksi projektipäällikön tontille kuuluu Nuorisovaalien ja Nuorten vaalikoneen toteuttaminen yhdessä osallisuusasiantuntijan kanssa. 

“Paiju on varma tekijä ja luottotyyppi, jonka kanssa on myös harvinaisen kivaa tehdä töitä. Haluamme tehdä ison ja vaikuttavan eduskuntavaalikampanjan nuorten hyvinvoinnin puolesta, ja tarvitsimme projektille kokeneen veturin. Paijun aiemmat näytöt haastavienkin kokonaisuuksien johtamisesta onnistuneesti maaliin vakuuttivat“, sanoo toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm.

Pajunen aloitti projektipäällikkönä 10.10. ja työsuhde jatkuu ensi vuoden vappuun saakka.

“On mielenkiintoista tulla vetämään tämän kokoluokan projektia ja lisäksi on todella mukavaa tehdä se just tässä porukassa. Tavoitteet ovat isot, mutta niin on asiakin. Nuorten hyvinvoinnista huolehtiminen ei saisi muutenkaan unohtua päätöksenteossa, mutta erityisesti sen tarve korostuu juuri nyt”, sanoo Paiju Pajunen.

Pajusen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta paiju.pajunen@alli.fi ja puhelimitse numerosta 050 400 7200.


Avainsanat:

Katso myös