Paiju Pajunen viestinnän tuottajaksi Allianssiin

Uutiset 5.2.2020

Paiju Pajunen toimii kevään ajan viestinnän tuottajan opintovapaan sijaisena nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa.

Aiemmin Pajunen on tehnyt muun muassa tapahtumatuotantoa ja viestintää Helsingin Rock & Roll Oy:ssa, toiminut järjestösuunnittelijana Suomen Lukiolaisten Liitossa sekä tehnyt erilaisia kampanjoita, graafista suunnittelua ja nettisivuja freelancerina.

Viestinnän tuottajana Pajunen vastaa osaltaan esimerkiksi nuorisoalan näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa, huolehtii Allianssin viestinnällisten prosessien sujuvuudesta ja luo erilaisia viestintäkonsepteja. Kevään isoja projekteja ovat myös viestinnän saavutettavuuden kasvattaminen ja kuntavaalikampanjan valmistelu.

“Onpa kivaa palata hetkeksi nuorisoalan pariin! Allianssin kevääseen mahtuu kaikenlaista uutta, mitä on tosi mielenkiintoista päästä suunnittelemaan ja tekemään”, kertoo Paiju Pajunen.

“Olen superiloinen, että saamme Paijun ammattitaidon ja persoonan kevään ajaksi Allianssin porukkaan! Haimme monipuolista viestintäosaajaa, ripeästi hommiin tarttuvaa järjestelmällistä tyyppiä ja kivaa rentoa työkaveria – Paijussa saimme todellakin koko paketin“, Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm sanoo. 

Pajunen työskentelee Allianssissa kesäkuuhun, jolloin viestinnän tuottaja Riikka Tähkävuori palaa opintovapaalta. 

Lisätiedot:
Paiju Pajunen, 0504007200 ja
paiju.pajunen@alli.fi, Anna Munsterhjelm, 040 5879514


Avainsanat: