Paikka auki: Tule Allianssin palvelujohtajaksi kehittämään koko nuorisoalan osaamista!

Uutiset 4.10.2018

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi palvelee koko nuorisotoimialaa, yhdistää sen toimijat ja kehittää heidän osaamistaan muun muassa koulutuksia ja suurtapahtumia järjestämällä, tietoa tarjoamalla ja verkostoja luomalla. Mahtavan Hennin siirtyessä seuraaviin seikkailuihin etsimme nyt uutta johtajaa vastaamaan tästä kokonaisuudesta: nuorisoalalle tarjottavista palveluista, kohderyhmän tarpeiden kartoittamisesta ja niihin vastaamisesta. Tuleva palvelujohtaja osallistuu järjestön operatiiviseen johtamiseen yhdessä toiminnanjohtajan ja talousjohtajan kanssa ja vastaa johtoryhmässä erityisesti toiminnan suunnitteluun, mittaamiseen ja ennakointiin liittyvästä työstä.  

Etsimme ihmistä, jolla on jo näyttöjä onnistuneesta esimiestyöstä, halua kehittyä yhä paremmaksi johtajaksi ja kykyä olla osaltaan tekemässä Allianssista työpaikkaa, jossa jokainen voi antaa parastaan ja olla oma itsensä. Jotta voisimme tehdä nuorisoalasta yhä vahvemman, odotamme myös strategisen ajattelun taitoa, tehtävien rohkeaa priorisointia ja ripeää toimeenpanokykyä. Työnkuva on hyvin monipuolinen ja vaihteleva – tarvitsemme siis tekijän, joka näkee jatkuvan muutoksessa elämisen enemmän innostavana kuin ahdistavana. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vankkaa nuorisoalan tuntemusta – mieluiten sekä järjestöistä että kunnallisesta nuorisotyöstä kerättyä.

Toivomme löytävämme uuden työkaverin ja noin kahdeksan hengen tiimille vetäjän, jolle tämä pesti olisi hyppy kokoa suurempiin saappaisiin ja joka haluaa näyttää kyntensä ison kokonaisuuden tavoitteellisena johtajana. Vastineeksi tarjoamme skarpit ja hauskat työkaverit, välittävän työyhteisön ja ennen kaikkea merkityksellisen työn, jossa pääsee edistämään nuorten hyvinvointia laajasti ja kelpo resursseilla. Tehtävä on vakituinen, työssä noudatetaan kokonaistyöaikaa ja palkkaa maksetaan 4200 euroa kuukaudessa.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa viimeistään 25.10. osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Kutsumme sopivimmat hakijat haastatteluihin, jotka järjestetään 31.10. tai 2.11. Allianssi-talolla osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki.

Lisätietoja saat toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelmilta, 040 5879514.


Avainsanat: