Uutiset

Palkkakeskustelua Ina Mikkolan johdolla ja paljon muuta! Katso NUORI2022-tapahtuman ohjelma

Uutiset 19.10.2021

Ina Mikkola / NUORI2022

Yksi ensi kevään NUORI2022-tapahtuman päätavoitteista on alan arvostuksen nostaminen. Meillä on ilo ja kunnia saada toimittaja, ohjaaja, kirjailija ja juontaja Ina Mikkola NUORI2022-tapahtumaan puhumaan kanssamme palkasta ja palkka-avoimuudesta. 

Palkkakeskustelu on Suomessa tabu. Palkasta puhumattomuutta perustellaan niin kateudella, häpeällä kuin tarpeettomuudella, vaikka tosiasiassa kaikki hyötyisivät avoimista palkkakeskusteluista. 

“Palkka on aika selkeä mittari – helposti ajatellaan, että palkka on yhtä kuin ihmisen arvo. Rahan kautta ei pitäisi tietenkään määrittää kenenkään ihmisarvoa, mutta niin helposti tapahtuu.”

Ina Mikkola

Palkka-avoimuus edellyttää, että palkkausperusteet ovat avoimia, läpinäkyviä ja ei-syrjiviä, ne ovat kaikkien saavutettavissa sekä työsuoritukseen, ammatinhallintaan ja työtuloksiin perustuvia. Onko näin nuorisotyön kohdalla? Mitä ammattiliitot tekevät asialle ja mikä on niiden rooli palkka-avoimuuden tukemisessa? Mitkä ovat palkka-avoimuuteen siirtymisen edellytykset?

Tervetuloa kuuntelemaan Ina Mikkolan ja Ammattiliitto Jytyn yhteistä ohjelmaa ja osallistumaan keskusteluun! 

NUORI2022-tapahtuman ohjelmakokonaisuus on nyt julkaistu! Löydät siis tämän ja kaikki muut ensi kevään tapahtuman ohjelmakuvaukset nyt nettisivuiltamme!

Riennä katsomaan minkä kaiken parissa pääsemme huhtikuussa kouluttautumaan, verkostoitumaan ja oppimaan uutta! 

Tutustu NUORI2022-tapahtuman ohjelmaan täällä.

NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Jyväskylässä 26.-27.4.2022. Tapahtuma tarjoaa jopa 2000 nuorisoalan ammattilaiselle, vaikuttajalle ja toimijalle paikan verkostoitua, innostua ja kehittää osaamistaan. Tapahtuman ohjelma pyrkii vastaamaan koko nuorisoalan tarpeisiin ja toiveisiin, jotta alan toimijoiden edellytykset edistää nuorten hyvinvointia olisivat mahdollisimman hyvät. 

Tapahtuman seminaariohjelmaa on tarjolla kymmenien tuntien edestä ja se tarjoaa kattavasti tietoa alan ajankohtaisimmista uutisista, tuoreimmista tutkimuksista ja uusimmista menetelmistä. Seminaariohjelman sisältöjen kautta etsimme yhdessä vastauksia nuorisoalan ajankohtaisiin kysymyksiin sekä perehdymme nuoruuteen, alan trendeihin ja ilmiöihin. 

Etkö ole vielä ehtinyt hankkia tapahtumaan lippuja? Ei hätää, pääset lippukaupoille alta! Nyt kannattaa toimia, sillä lippujen hinta kallistuu 1.12.

Osta liput tapahtumaan täältä!

Nähdään Jyväskylässä huhtikuussa!

Katso myös