NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät

NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Jyväskylässä 26.-27.4.2022. Tapahtuma tarjoaa jopa 2000 nuorisoalan ammattilaiselle, vaikuttajalle ja toimijalle paikan verkostoitua, innostua ja kehittää osaamistaan. 

Tapahtuman tavoite on kehittää alan osaamista sekä mahdollistaa hyväksi todettujen toimintamallien leviäminen valtakunnallisesti. NUORI2022-tapahtumassa nostetaan alan arvostusta ja näkyvyyttä sekä tuodaan nuorisoalalle keskeiset kysymyksen yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Tapahtuman paikallisena yhteistyökumppani toimivat Jyväskylän kaupunki ja Jyväskylän nuorisopalvelut. NUORI2022 järjestetään ilmastovastuullisesti.

Haluaako organisaatiosi NUORI-tapahtumaan yhteistyökumppaniksi tai esittelijäksi?

Haluaako organisaatiosi tavoittaa nuorisoalan ammattilaisia? Jos vastauksesi on kyllä, perehdy tarkemmin NUORI2022-tapahtuman eri yhteistyökumppanipaketteihin tai näyttelypisteisiin.

Yhteistyössä:

Ammattiliitto Jyty Jyväskylän nuorisopalvelut Humak JHL OPH, Erasmus+, Solidaarisuusjoukot Kentauri osallisuuden osaamiskeskus Kohdennetun nuorisotyön osaamiskeskus Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Kuntaliitto Luckan Kanuuna