Uutiset

Pauli Hulkkonen palveluassistentiksi Allianssiin

Uutiset 30.8.2021

Pauli Hulkkonen on aloittanut Allianssissa palveluassistenttina 16.8.2021. 

Hulkkosella on yhteisöpedagogin koulutus ja työkokemusta kunnallisen nuorisotyön puolelta. Palveluassistentin tehtävässä Hulkkonen avustaa Allianssin tapahtumatuottajia tapahtumien suunnittelussa ja toteuttamisessa, etenkin NUORI2022-tapahtuman edistämisessä ja asiakasviestinnässä. Lisäksi Hulkkonen on mukana toteuttamassa  tiedonkeruun seurakuntien nuorisotyön tilanteesta ja tarpeista yhteistyössä Kirkkohallituksen ja Lasten- ja nuorten keskuksen kanssa sekä toimii Allianssi-talon infossa.  

“Olen iloinen päästessäni mukaan Allianssin työporukkaan. Yhteisöpedagogi (AMK) -opinnoissani sekä työelämässä olen ollut enemmän kunnallisessa nuorisotyössä osallisena. Viimeisimmät vuodet vapaa-ajallani ja opinnoissani vierähtivät peliyhteisöiden ja järjestöjen piireissä. Joten olen nyt iloinen päästessäni palveluassistenttina huippu organisaatiossa tutustumaan nuorisotyön järjestökenttään ja työskentelemään laajemmin sen parissa. Innolla kohti tulevaa!”, iloitsee Pauli Hulkkonen.

“Nuorisoala tarvitsee korona-ajasta huolimatta kohtaamisen ja osaamisen lisäämisen paikkoja. Samalla tarvitsemme koko ajan uutta tietoa alan tarpeista. Pauli on juuri oikea henkilö vahvistamaan palvelutiimiämme Allianssissa. Olemme iloisia, että saamme Paulin syksyn ajaksi Allianssin porukkaan!”, Allianssin palvelujohtaja Jonna Laitinen sanoo. 

Hulkkonen työskentelee Allianssissa alkuun marraskuun puoleen väliin saakka. 

Lisätietoja
Jonna Laitinen, palvelujohtaja
jonna.laitinen@alli.fi
044 4165212


Avainsanat:

Katso myös