Projektikoordinaattoriksi Allianssiin!

Uutiset 11.12.2018

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi etsii innostunutta ja oma-aloitteista projektikoordinaattoria vastaamaan Nuoret, rauha ja turvallisuus (2250) -hankkeen toteuttamisesta.

Nuorisoalan kattojärjestönä Allianssi edustaa noin 130 kasvatus- ja nuorisoalan järjestöä. Teemme työtä nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen edistämiseksi järjestämällä muun muassa nuorisovaalit ja koulujen politiikkaviikon sekä vaikuttamalla päättäjiin kaikilla tasoilla. Projektikoordinaattorina vastaat Nuoret, rauha ja turvallisuus -nettisivujen luomisesta sekä nuorille suunnattujen konsultaatioiden koordinoinnista ja toteuttamisesta yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

Etsimme projektikoordinaattoriksi sinua, joka

  • ymmärrät, miten YK toimii ja tunnet Nuoret, rauha ja turvallisuus -päätöslauselman tematiikkaa

  • haluat olla mukana edistämässä nuorten osallisuutta rauhantyössä

  • sinulla on kokemusta tiimissä toimimisesta ja jonkin projektin onnistuneesta toteuttamisesta joko harrastuksissa, opinnoissa tai töissä.

  • ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomeksi.

  • toimit luontevasti eri somekanavissa ja opit nopeasti käyttämään esimerkiksi erilaisia nettisivujärjestelmiä.

Tarjoamme sinulle asiantuntevaa ohjausta ja tukea koko projektin ajan. Voit myös vaikuttaa projektin sisältöihin omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan, joten kerrothan niistä rohkeasti hakemuksessasi.

Projekti alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2018 ja kestää kolme kuukautta.

Maksamme projektikoordinaattorille 2500 euron kuukausipalkan ja lounasedun. Lisäksi tarjoamme mukavaa seuraa toimistollamme Itä-Pasilassa, mahdollisuuden päästä tutustumaan kaikkeen Allianssin tekemään työhön ja kasvaa kohti tavoittelemaasi ammattilaisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Hakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi 18.12. mennessä. Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun 20.12. ja 21.12 päiville.

Lisätietoja tarvitseville antaa: Kansainvälisen vaikuttamisen asiantuntija Joel Linnainmäki, joel.linnainmaki@alli.fi, puh. 040 500 5512.

 


Avainsanat: