Ratkaistaan Suomen suurin ongelma: Miten estämme, ettei koronakriisi syrjäytä nuoria 90-luvun laman lailla? -etätapahtuman ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu

Uutiset 24.8.2020

Koronakriisin keskellä moni päättäjä on vannonut, että tällä kertaa ei toisteta 90-luvun virheitä. Mutta mitä se tarkoittaa ja miten puolueet sen ihan oikeasti tekisivät?

Haastoimme kaikki eduskuntapuolueet kertomaan omat ratkaisunsa siitä, miten 1990-luvun virheet vältetään ja koronakriisistä selvitään ilman pitkäkestoisia vaikutuksia nuorten hyvinvointiin ja työllisyyteen. Vuorollaan kukin puolue pääsee pitchaamaan omat ratkaisunsa ja kertomaan, miten nuoria tukemalla luodaan pohja kriisin jälkeiselle kasvulle.

Kommentoimassa puolueiden ehdotuksia ovat Allianssin puheenjohtajisto Elisa Gebhard ja Henna Pursiainen, sekä 1990-luvun laman veteraanit: Sosiaali- ja terveysministerinä 1991-1992 toiminut Eeva Kuuskoski, sekä aikanaan yhdeksi Suomen vaikutusvaltaisimmista virkamiehistä tituleerattu Erkki Virtanen, joka tuli tunnetuksi myös lama-ajan leikkauslistojen laatijana.

Tapahtuma järjestetään kokonaan etäyhteyksin perjantaina 9.11. klo 10-12 ja verkkolähetys on avoin kaikille halukkaille. Ilmoittaudu mukaan Lyytin kautta tästä linkistä.

Linkit:


Avainsanat: