Rekrytointi

Rekry: Etsimme 2-3 tehokasta ja aurinkoisen palveluhenkistä asiakaspalveluassistenttia osa-aikaisiin tuntitöihin

Uutiset 1.12.2020

Oletko omatoiminen ja innokas asiakaspalvelija? Pysyvätkö sinulla sujuvasti näpeissä erilaiset avustavat toimistotehtävät ja tarvittaessa vähän isommatkin kokonaisuudet? Hae meille asiakaspalveluassistentiksi tuntitöihin!

Etsimme joukkoomme 2-3 tehokasta, palveluhenkistä ja skarppia asiakaspalveluassistenttiä osa-aikaisiin tuntitöihin huolehtimaan Allianssi-talon info- ja aulapalveluista, jäsenyysprosessimme koordinoinnista sekä toimistoarkemme sujuvuudesta.

Asiakaspalveluassistenttimme huolehtivat sujuvan toimistoelomme edellytyksistä. Asiakaspalveluassistentit vastaavat Allianssi-talon info- ja aulapalveluiden sisäisestä ja ulkoisesta palvelusta sekä Allianssi-talon vuokralaisille ja kokoustilojen käyttäjille tarjottavista palveluista. Työtehtäviin lukeutuu myös jäsenyyksien koordinointi eli erilaiset jäsenyyksien hallintaan ja yhteydenpidon varmistamiseen liittyvät tehtävät. Lisäksi hommaan kuuluu monipuolinen kattaus erilaisia, kulloinkin ajankohtaisia sisäisiä tukipalveluita.

Käytännössä työpöydälläsi voi olla esimerkiksi yhteydenottojen välittämistä oikealle asiantuntijallemme, uusien tilakäyttäjien perehdyttämistä, tilojemme markkinointiin liittyviä tehtäviä, yhteydenpitoa vuokralaisiimme tai palveluntarjoajiimme, Allianssi-talon hiilijalanjäljen pienentämiseen tähtäävien toimenpiteiden suunnittelua ja toteutusta tai vaikkapa erilaisia sisäisten tilaisuuksien käytännön järjestelyitä. Olet siis kaikkien meidän muiden arjen helppouden kannalta korvaamaton tyyppi! Toivomme sinusta tietty myös hyvää työkaveria, joka haluaa olla aktiivinen osa työyhteisöä ja osallistua yhteisiin hetkiin vaikkapa pihapiknikillä.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet omimmillasi erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, mutta hyvinkin itsenäiset työpäivät eivät sinua pelota. Työotteesi on aloitteellinen, itsenäinen ja järjestelmällinen. Meille on äärettömän tärkeää, että yhteydenotosta meille jää mukava fiilis! Siksi odotamme sinulta ennen kaikkea aurinkoista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta, valmiutta asiakaspalveluun myös englanniksi sekä kykyä huolehtia useat päällekkäiset tehtävät huolellisesti maaliin asti. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat ja osaat tarvittaessa ottaa uudet järjestelmät ja työympäristöt sujuvasti haltuusi.

Ensi vuonna muodostamme 2-3 asiakaspalveluassistentista pienen tiimin, joka tuntitöinä huolehtii Allianssi-talon info- ja aulapalveluista kolmena päivänä viikossa. Kullekin assistentille kertynee noin 30-60 työtuntia eli noin 4-8 kokonaista työpäivää kuukaudessa. Tarkat työajat sovitaan valittavien henkilöiden kanssa lähinnä tavanomaisten toimistoaikojen mukaisesti, mutta toivomme myös valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin. Työsuhde on noin 11 kuukauden määräaikaisuus ja alkaa 7.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävästä maksamme 17,14 euron tuntipalkkaa. Lisäksi meillä saat työympäristöksi kiehtovan Itä-Pasilan, mainiot työkaverit sekä rennontehokkaan työyhteisön, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta.

Alkoiko sopivasti kutkutella? Mahtava juttu – ehkä sinä olet seuraava toimistoarkemme supersankari! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa viimeistään 9.12.2020 osoitteeseen rekrytointi@alli.fi, otsikolla Asiakaspalveluassistentti. Mainitsethan hakemuksessasi myös mahdollisista toiveistasi työtuntien määrän suhteen.

Kutsumme hakijoiden joukosta osuvimmat haastatteluihin, jotka järjestetään lähtökohtaisesti 14.12.2020 tai 15.12.2020 etäyhteydellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa talous- ja hallintojohtajamme Juuso Luomala numerossa 040 745 9182.
 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti. 

 


Avainsanat: