Rekrytointi

Rekry: Etsimme asiantuntijaa vastaamaan nuorisoalan osaamisen kehittämisestä ja Allianssin koulutuksista

Uutiset 22.12.2023

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa tehdään töitä sen hyväksi, että nuoret ja nuorisoala voisivat Suomessa mahdollisimman hyvin. Palvelemme nuorisoalan tekijöitä niin kunnissa, järjestöissä kuin seurakunnissakin, jotta heillä olisi parhaat edellytykset tehdä tärkeää työtään nuorten hyväksi. Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen asiantuntijaa vastaamaan nuorisoalan osaamisen kehittämisestä ja Allianssin koulutuksista.

Asiantuntijana vastaat Allianssin koulutuskokonaisuuden suunnittelusta ja koordinoimisesta, alan osaamistarpeiden selvittämisestä, vuosittaisen nuorisoalan valtakunnallisen NUORI-tapahtuman ohjelmasta sekä Erasmus+-opintomatkojemme kokonaisuudesta.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kaikesta edellä mainitusta, mutta olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo hyvä kokonaiskuva nuorisoalasta, kokemusta koulutussuunnittelusta tai osaamisen kehittämisestä sekä kykyä analysoida eri tavoin koottua tietoa. Toivomme, että sinulla on kykyä kehittää sekä olemassa olevia käytäntöjä että luoda uusia toimintamalleja, sinulla pysyvät langat käsissä isoissakin kokonaisuuksissa ja että olet halukas rakentamaan verkostoja laaja-alaisesti. Lisäksi arvostamme fasilitointiosaamista, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen hyvää osaamista. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Mielenkiintoisen ja merkityksellisen asiantuntijatyön lisäksi tulet osaksi noin parinkymmenen hengen työyhteisöä. Toivomme, että haluat olla aktiivinen osa työyhteisöämme ja osallistua myös sellaisiin yhteisiin projekteihin, joissa hypätään oman asiantuntemuksesi ulkopuolelle. Meillä sinulla on tilaisuus laajentaa omaa osaamistasi ja verkostojasi.

Asiantuntijan tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen, ja siitä maksetaan 3 300 – 4 000 euron kuukausipalkkaa lounas- ja virike-etuineen. Palkka määrittyy osaamisen ja näyttöjen perusteella. Lisäksi meillä saat mainiot työkaverit sekä työyhteisön, jossa jokainen on tervetullut omana itsenään. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa, ja työtä voi tehdä osittain etänä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2024.

Asiantuntijan tehtäväluokan vaatimuksena on: 

  • Itsenäinen vastuu suunnittelusta, toteutuksesta ja omaan asiantuntemuksen alaan liittyvien projektien johtamisesta.
  • Kyky hahmottaa oman asiantuntemuksen alasta monipuolinen ja syvällinen kokonaiskuva. 
  • Kyky hahmottaa oman asiantuntemuksen alan keskeiset kehittämistarpeet ja luoda niihin ratkaisuja oma-aloitteisesti. 
  • Kyky muodostaa aloitteellisesti omaan asiantuntemuksen alaan liittyviä linjauksia ja esittää toimenpiteitä, kouluttaa ja sparrata muita omaan asiantuntemuksen alaan liittyvissä asioissa.
  • Kyky muodostaa ja ylläpitää itsenäisesti suhteita omaan vastuualueen keskeisiin toimijoihin. 
  • Kyky suunnitella ja hallita omaa työtään ja ajankäyttöään sekä suhteuttaa käytettävissä olevat resurssit asetettuihin tavoitteisiin.

Näin haet tehtävää:

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tiedostoina viimeistään 12.1.2024 osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi, otsikolla Asiantuntija, koulutukset ja nuorisoalan osaaminen. Hakukriteereihin parhaiten vastaavat ja osaamistamme sopivimmin täydentävät hakijat kutsumme haastatteluihin, jotka järjestetään maanantaina 22.1. Allianssi-talolla Helsingissä.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai Allianssin verkkosivuilta löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja tehtävästä saat 2.1. jälkeen palvelujohtajaltamme Tuija Kautolta numerosta 044 416 5212.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.


Avainsanat:

Katso myös