Rekrytointi

Rekry: Etsimme erityisesti videoiden ja sosiaalisen median sisällöntuotannosta innostuvaa viestinnän asiantuntijaa – sinäkö se olisit?

Uutiset 25.1.2023

Teemme nuorisoalan kattojärjestössä töitä nuorten hyvinvoinnin, yhdenvertaisuuden ja osallisuuden eteen. Palvelemme nuorisoalan toimijoita järjestöissä, kunnissa ja seurakunnissa sekä vaikutamme siihen, että nuorisoalalla olisi parhaat mahdolliset toimintaedellytykset.

Emme tyydy kädenlämpöiseen, vaan tavoitteemme on tehdä järjestökentän vaikuttavinta viestintää. Nyt etsimme kolmihenkiseen viestintäjengiimme uutta asiantuntijaa, jonka työtehtävät painottuvat erityisesti sosiaalisen median kanaviemme kehittämiseen, somevideotuotantoon, markkinointiviestintään sekä nuorten demokratiatietoisuutta ja äänestysaktiivisuutta kasvattavan somekonseptin suunnitteluun.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta löytyvän kokemusta someviestinnän suunnittelusta ja tuottamisesta. Olet kiinnostunut seuraamaan somealustojen uusia trendejä ja tutkimaan sekä hyödyntämään eri kanavien analytiikkaa. Vaikka viestimmekin pääosin nuorisoalan tekijöille ja päättäjille, etsimme asiantuntijaa, jolla on näkemystä myös nuoria kiinnostavan somesisällön tuottamisesta.

Teemme paljon videoita sekä itse että tuotantoyhtiöiden kanssa. Sinulla tulisikin olla hallussa tai vähintäänkin kiinnostusta opetella videotuotannon kokonaisuus aina kuvaamisesta editointiin. Ideoit, käsikirjoitat ja toteutat videosisältöjä erityisesti someen, ymmärrät rytmin merkityksen katsojalle videoissa ja kykenet huolehtimaan, että videosisällöt ovat myös saavutettavia. Tarvittaessa tuotat myös dokumentaarista still-kuvaa tapahtumissamme tai kuvaat henkilöstöämme omassa pikku studiossamme.

Vastuullasi on myös nuorisoalan yhteen kokoavan NUORI-tapahtuman markkinointiviestintä. Työskentelet osana toimistomme kumppanuustiimiä, jossa pääset osaltasi tukemaan Allianssin ja koko nuorisoalan varainhankintaviestinnän toteuttamista. Plussaa olisi, mikäli sinulta löytyisi myös aiempia näyttöjä markkinointiviestinnästä.

Viestinnän asiantuntijana sinulla on hoidettavana samanaikaisesti useampia erilaisia projekteja sekä pienempiä viestintätehtäviä, minkä vuoksi tehtävä edellyttää tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä projektinhallintaan ja oman työn organisointiin.

Työn luonteen vuoksi erinomainen suomen kielen taito on välttämätöntä. Ruotsin kielen taitamisesta olisi myös valtavasti hyötyä, joskaan sitä emme vaadi.

Kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin se, millainen tyyppi olet! Toivomme, että omaksut uusia taitoja ja sisältöjä vikkelästi, tartut ripeästi uusiin tehtäviin ja ennen kaikkea saat asioita luontevasti maaliin itsenäisesti. Järjestötausta tai nuorisoalan tuntemus eivät ole tehtävässä välttämättömiä, mutta kohderyhmälähtöisen viestinnän suunnittelun ja toteuttamisen täytyy onnistua luonnostaan.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Maksamme tehtävästä 3 256,94 euron kuukausipalkkaa, minkä päälle tulevat lounas- ja virike-edut. Toimistomme sijaitsee huikeasta betonibrutalismista tunnetun Itä-Pasilan syleilyssä, mutta työtä voi halutessaan tehdä osittain myös etänä.

Tässä tehtävässä ei todellakaan tarvitse aamuisin miettiä, onko omalla työllä yhteiskunnallista merkitystä. Mielenkiintoisten työsisältöjen lisäksi meillä pääset osaksi superkivaa ja lämmintä työyhteisöä, jossa kunnianhimoinen ammattimaisuus yhdistyy matalaan hierarkiaan ja rentoon ilmapiiriin. Noin kolmenkymmenen allianssilaisen työporukassa olemme kiinnostuneita toiminnan, osaamisen ja työyhteisön jatkuvasta kehittämisestä sekä hyvien viikonloppukuulumisten jakamisesta.

Näin haet tehtävää:

Hae ihmeessä mukaan tähän jengiin, joka on aina nuorten puolella! Kerro hakemuksessasi, millaista kokemusta ja osaamista sinulla on etsimistämme asioista sekä liitä mukaan myös napakka portfolio työnäytteistäsi. Mainitsethan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä. Lähetä hakemus liitteineen osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi viimeistään 7.2.2023 otsikolla Viestinnän asiantuntija.

Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun, joka järjestetään 15.2. tai 16.2. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. Haastatteluun kutsuttaville lähetämme pienen ennakkotehtävän.
Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai verkkosivuiltamme löytänyt vastausta? Lisätietoja erityisesti työnkuvan sisällöistä saat viestintäpäälliköltämme Salla Merikukalta numerosta 040 527 8518 ja työsuhteen ehtoihin liittyvistä asioista talous- ja hallintojohtajaltamme Juuso Luomalalta numerosta 040 745 9182.


Avainsanat:

Katso myös