Rekrytointi

Rekry: Etsimme ihanan tehokasta ja aurinkoisen palveluhenkistä palveluassistenttia osa-aikaiseen työsuhteeseen

Uutiset 8.11.2021

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi tarjoaa Allianssi-talolla Itä-Pasilassa kokous- ja toimistotiloja alan toimijoiden käyttöön. Näitä tiloja, Allianssi-talon yhteisöllisyyttä sekä oman organisaatiomme sisäisiä palveluita tuottamaan ja kehittämään kaipaamme nyt tehokasta, palveluhenkistä ja skarppia palveluassistenttia. Työ on osa-aikainen.

Palveluassistenttimme huolehtii sujuvan toimistoelomme edellytyksistä. Palveluassistentti vastaa Allianssi-talon info- ja aulapalveluiden sisäisestä ja ulkoisesta palvelusta sekä Allianssi-talon vuokralaisille ja kokoustilojen käyttäjille tarjottavista palveluista. Työtehtäviin lukeutuu myös erilaiset jäsenyyksien hallintaan liittyvät tehtävät sekä monipuolinen kattaus erilaisia, kulloinkin ajankohtaisia sisäisiä tukipalveluita.

Käytännössä työpöydälläsi voi olla esimerkiksi yhteydenottojen välittämistä oikealle asiantuntijallemme, uusien tilakäyttäjien perehdyttämistä, tilojemme markkinointiin liittyviä tehtäviä, yhteydenpitoa vuokralaisiimme tai palveluntarjoajiimme, Allianssi-talon hiilijalanjäljen pienentämiseen tähtäävien toimenpiteiden suunnittelua ja toteutusta tai vaikkapa erilaisia tilaisuuksiin tai matkoihin liittyviä käytännön järjestelyitä. Kun tarvitsemme uutta etäneuvottelujärjestelmää tai kokoustilalle sisustusta, haluamme päivittää puhelinliittymämme tai järjestää talolla juhlat, astut kehiin. Olet siis kaikkien meidän muiden arjen helppouden kannalta korvaamaton tyyppi!

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet omimmillasi erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, mutta hyvinkin itsenäiset työpäivät eivät sinua pelota. Työotteesi on aloitteellinen, itsenäinen ja järjestelmällinen. Meille on äärettömän tärkeää, että yhteydenotosta jää asiakkaalle mukava fiilis! Siksi odotamme sinulta aurinkoista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta, valmiutta asiakaspalveluun myös englanniksi sekä kykyä huolehtia useat päällekkäiset tehtävät huolellisesti maaliin asti. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat ja osaat ottaa uudet järjestelmät ja työympäristöt sujuvasti haltuusi. Palvelumuotoilusta innostumisen katsomme eduksi.

Haluamme löytää myös noin kolmenkymmenen hengen työyhteisöämme sopivasti täydentävän ihmisen. Meillä tehdään paljon yhdessä, kehitetään työpaikkaamme vielä paremmaksi porukalla ja ajatellaan, ettei työkaverin auttaminen ole koskaan itseltä pois – siksi on tärkeää, että haluat olla itsekin aktiivinen osa työyhteisöämme ja osallistua yhteisiin hetkiin.

Tarjoamamme palveluassistentin tehtävä on osa-aikainen 60-prosenttisella työajalla (22,5 h/vko) ja vakituinen. Työaika jakaantuu pääasiassa kolmelle arkipäivälle viikossa, mutta tehtävään sisältyy vähäisissä määrin myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan joulukuun puolivälissä tai tammikuun alussa – joka tapauksessa edellytämme, että osallistut tehtävään liittyvään perehdytykseen joulukuussa. Maksamme osa-aikaisesta tehtävästä 1 620 euron kuukausipalkkaa, minkä lisäksi tarjoamme työaikaan suhteutetun lounas- ja virike-edun. Meillä saat työympäristöksi kiehtovan Itä-Pasilan (työn luonteen vuoksi työskentely toimistollamme on välttämätöntä), mainiot työkaverit ja rennontehokkaan työyhteisön, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta.

Näin haet tehtävää:

Kuulostaako sinulta? Mahtava juttu – ehkä sinä olet seuraava toimistoarkemme supersankari! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään 22.11.2021, otsikolla Palveluassistentti. Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun, joka järjestetään 26.11. klo 9.00-11.30 Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai Allianssin sivuilta löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja saat talous- ja hallintojohtajaltamme Juuso Luomalalta, puh. 040 745 9182. Jätäthän tekstiviestillä soittopyynnön, jollei Juuso pysty heti vastaamaan.

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa teemme töitä, jotta nuoret voisivat hyvin ja olisivat yhdenvertaisia sekä osallisia yhteiskunnassa. Palvelemme nuorisoalan toimijoita järjestöissä, kunnissa ja seurakunnissa sekä vaikutamme siihen, että nuorisoalalla olisi parhaat mahdolliset toimintaedellytykset.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Katso myös