Rekrytointi

Rekry: Etsimme skarppia ja kunnianhimoista tapahtumatuottajaa – sinäkö se olisit?

Uutiset 5.12.2022

Hoi sinä suurempia saappaita tähyilevä tapahtumatuotannon ammattilainen, nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa on auki vakituinen tapahtumatuottajan tehtävä! Tapahtumatuottajanamme pääset tuottamaan vuosittaista nuorisoalan suurtapahtumaamme, huolehtimaan pienemmistä tapahtumatuotannoistamme sekä tukemaan muita tapahtumanjärjestäjiämme työssään.

Tapahtumatuottajamme tärkeimpänä tavoitteena on luoda nuorisoalalla toimiville ammattilaisille ja vapaaehtoisille kohtaamisen, innostumisen ja uuden oppimisen paikkoja. Järjestämme vuosittain tälle kohderyhmälle nuorisoalan merkittävimmän kohtaamisen, osaamisen kehittämisen ja toki myös hauskanpidon mahdollistavan NUORI-tapahtuman, joka kokoaa yhteen pari-kolme tuhatta nuorisoalan tekijää ja vaikuttajaa.

Muihin tapahtumatuottajan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu myös pienempien tapahtumakonseptiemme suunnittelu ja toteutus yhdessä työparin ja/tai muiden asiantuntijoidemme kanssa. Tarkemmat vastuut tilaisuuksiemme tapahtumatuotannoista jaetaan vuosittain toisen tapahtumatuottajamme kanssa, mutta ensi huhtikuussa toteuttavan suurtapahtumamme osalta nyt rekrytoitava tapahtumatuottaja toimii tapahtuman vastaavana tuottajana. Yhteistyö sekä toisen tapahtumatuottajamme, toimistomme muiden asiantuntijoiden että laajemmin nuorisoalan toimijoiden kanssa on erittäin tiivistä.

Edellytämme uudelta työkaveriltamme näyttöjä suurempien tapahtumien onnistuneesta järjestämisestä, taitoa hahmottaa nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja priorisoida tekemistä, kykyä viestiä selkeästi kirjallisesti ja suullisesti sekä kyvykkyyttä onnistuneeseen yhteistyöhön ja verkostotyöskentelyyn. Erinomainen paineensietokyky, reippaat ongelmanratkaisutaidot ja riittävä talousosaaminen ovat välttämättömiä edellytyksiä tehtävässä pärjäämiselle. Ennen kaikkea etsimme joukkoomme kynsiensä kärjet jo näyttänyttä tapahtumatuotannon ammattilaista, mutta katsomme eduksi myös nuorisoalan tuntemuksen sekä kokemuksen myyntiin ja markkinointiin liittyvistä työtehtävistä.

Tulevalle tapahtumatuottajallamme tarjoamme kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Maksamme tehtävästä 3 256,94 euron kuukausipalkkaa, minkä päälle tulevat lounas-, virike- ja puhelinedut. Toimistomme sijaitsee viehkeässä Itä-Pasilassa, mutta työtä voi halutessaan tehdä osittain myös etänä.

Meillä pääset paitsi toteuttamaan nuorisoalan merkittävintä tapahtumaa ja kehittämään uutta, myös osaksi superkivaa ja lämmintä työyhteisöä, jossa kunnianhimoinen ammattimaisuus yhdistyy matalaan hierarkiaan ja rentoon ilmapiiriin. Noin kolmenkymmenen allianssilaisen työporukassa olemme kiinnostuneita toiminnan, osaamisen ja työyhteisön jatkuvasta kehittämisestä sekä hyvistä viikonloppujuoruista.

Näin haet tehtävää:

Hae ihmeessä mukaan tähän jengiin, joka on aina nuorten puolella! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi viimeistään 28.12.2022. Mainitsethan hakemuksessasi, milloin olisit valmis aloittamaan tehtävässä. Haastattelut järjestetään 4.1.2023.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai verkkosivuiltamme löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja saat talous- ja hallintojohtajaltamme Juuso Luomalalta numerosta 040 745 9182.


Avainsanat:

Katso myös