Rekrytointi

Rekry: Etsimme skarppia ja oma-aloitteista palveluassistenttia – sinäkö se olisit? 

Uutiset 4.8.2023

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa teemme töitä sen hyväksi, että nuoret voisivat mahdollisimman hyvin. Etsimme nyt yhteisöömme uutta työkaveria: skarppia ja oma-aloitteista palveluassistenttia, joka huolehtii Allianssi-talon aulapalveluista, kokous- ja toimistotilojemme vuokrauksesta sekä oman organisaatiomme sisäisistä tukipalveluista.

Palveluassistentti vastaa Allianssi-talon info- ja aulapalveluiden sisäisestä ja ulkoisesta palvelusta sekä Allianssi-talon vuokralaisille ja kokoustilojen käyttäjille tarjottavista palveluista. Työtehtäviin lukeutuu myös monipuolinen kattaus erilaisia, kulloinkin ajankohtaisia sisäisiä tukipalveluita. Käytännössä työpöydälläsi voi olla esimerkiksi yhteydenottojen välittämistä oikealle asiantuntijallemme, erilaisiin tilaisuuksiin tai matkoihin liittyviä käytännön järjestelyitä, uusien tilakäyttäjien perehdyttämistä, tilojemme markkinointiin liittyviä tehtäviä sekä yhteydenpitoa vuokralaisiimme tai palveluntarjoajiimme. Olet siis kaikkien meidän arjen helppouden kannalta korvaamaton tyyppi!

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet omimmillasi erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, mutta hyvinkin itsenäiset työpäivät eivät sinua pelota. Työotteesi on aloitteellinen, itsenäinen ja järjestelmällinen. Odotamme sinulta aurinkoista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta, valmiutta asiakaspalveluun myös englanniksi sekä kykyä huolehtia päällekkäisetkin tehtävät huolellisesti maaliin asti. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat sekä osaat ottaa uudet järjestelmät ja työympäristöt sujuvasti haltuusi. Lisäksi haluat olla aktiivinen osa työyhteisöämme.

Tarjoamamme palveluassistentin tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Maksamme tehtävästä 2 836,69 euron kuukausipalkkaa lounas- ja virike-etuineen. Lisäksi meillä saat mainiot työkaverit sekä työyhteisön, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa. Työn luonteen vuoksi työskentely pääosin toimistollamme on välttämätöntä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Näin haet tehtävää:

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi viimeistään 20.8.2023, otsikolla Palveluassistentti. Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun, joka järjestetään lähtökohtaisesti maanantaina 28.8. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai verkkosivuiltamme löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja saat talous- ja hallintojohtajaltamme Juuso Luomalalta numerosta 040 745 9182.

 


Avainsanat:

Katso myös