Rekrytointi

Rekry: Etsimme skarppia ja tavoitteellista TechSoup-koordinaattorin sijaista – tule meille mahdollistamaan kolmannen sektorin laadukkaat it-työkalut!

Uutiset 28.10.2020

Sytytkö IT-ohjelmistoille? Oletko kiinnostunut digitalisaatiosta? Tunnetko kolmannen sektorin toimintaedellytysten edistämisen mieleiseksi? Hae nuorisoalan kattojärjestö Allianssiin TechSoup-koordinaattorin sijaiseksi! 

TechSoup on Allianssin Suomessa koordinoima ohjelmistolahjoitusten kansainvälinen välityspalvelu, jonka tavoitteena on mahdollistaa koko kolmannelle sektorille laadukkaat it-työkalut ja auttaa järjestöjä digitarpeiden kartoittamisessa. Allianssissa TechSoup-toiminnasta vastaa koordinaattori, joka toimii linkkinä lahjoittajayritysten ja järjestöjen välillä. 

TechSoup-koordinaattorin pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu sekä ohjelmistojen käyttäjien että niiden tarjoajien palveleminen, kolmannen sektorin organisaatioiden validoiminen osaksi TechSoupia, yhteydenpito TechSoupin kansainväliseen verkoston kanssa,  palvelusta viestiminen ja sen markkinoiminen muun muassa sosiaalisen median kanavissa sekä erilaiset TechSoup-toimintaan liittyvät käännöstyöt. Lisäksi TechSoup-koordinaattori organisoi kolmannen sektorin toimijoiden it-työkaluihin liittyviä koulutuksia ja toimii muutaman Allianssin sisäisen sähköisen palvelun pääkäyttäjänä. 

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet omimmillasi ihmisten kanssa toimiessasi, mutta toisaalta työotteesi on aloitteellinen, itsenäinen ja tulosorientoitunut. Koet luontevaksi asiakaspalvelun ja ongelmanratkaisun. Et pelkää esiintymistä tai yhteydenpitoa itsellesi ennalta vieraiden tahojen kanssa. Ennen kaikkea olet kiinnostunut digitalisaatiosta, ymmärrät IT-ohjelmistomaailmaa ja olet itsekin käyttänyt perusohjelmistoja – esimerkiksi Googlen, Microsoftin ja Adoben tuotteita. Teemme paljon yhteistyötä muiden maiden TechSoupin kanssa, joten sujuva puhutun ja kirjoitetun englannin taito on tehtävässä menestymisen edellytys. Myös järjestöjen toiminnan ja tarpeiden tuntemisesta on iso apu tehtävässä pärjäämisessä. 

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 80-prosenttisella työajalla (30 h/vko). Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan joulukuun puolivälissä 2020 tai tammikuun alussa 2021 ja jatkuu marraskuun 2021 loppuun asti. Joka tapauksessa toivomme, että olet valmis osallistumaan tehtävään liittyvään perehdytykseen vielä joulukuussa. Tehtävästä maksamme 2480 euron kuukausipalkkaa, minkä lisäksi tarjoamme työaikaan suhteutetun lounas- ja virike-edun. Lisäksi meillä saat työympäristöksi kiehtovan Itä-Pasilan (joskin tällä hetkellä teemme joustavasti isolta osin etätöitä), mainiot työkaverit ja rennontehokkaan työyhteisön, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta. 

Alkoiko sopivasti kutkutella? Mahtava juttu – ehkä sinä ja tämä työ olette toisille juuri ne oikeat! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa viimeistään 15.11.2020 osoitteeseen rekrytointi@alli.fi, otsikolla TechSoup-koordinaattorin sijainen

Kutsumme hakijoiden joukosta osuvimmat haastatteluihin, jotka järjestetään lähtökohtaisesti 20.11.2020 Allianssi-talolla Helsingissä (tai koronavirustilanteen vaatiessa etäyhteydellä). Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä.

Lisätietoja TechSoupista löydät verkosta osoitteesta www.techsoup.fi. LIsätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa talous- ja hallintojohtajamme Juuso Luomala numerossa 040 745 9182. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti. 
 


Avainsanat: