Rekrytointi

Rekry: Etsimme tehokasta ja oma-aloitteista palveluassistenttia osa-aikaiseen työsuhteeseen

Uutiset 28.7.2022

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi tarjoaa Allianssi-talolla Itä-Pasilassa kokous- ja toimistotiloja alan toimijoiden käyttöön. Näitä tiloja, Allianssi-talon aulapalveluita sekä oman organisaatiomme sisäisiä palveluita tuottamaan ja kehittämään kaipaamme nyt tehokasta ja oma-aloitteista palveluassistenttia.

Palveluassistentti vastaa Allianssi-talon info- ja aulapalveluiden sisäisestä ja ulkoisesta palvelusta sekä Allianssi-talon vuokralaisille ja kokoustilojen käyttäjille tarjottavista palveluista. Työtehtäviin lukeutuu myös monipuolinen kattaus erilaisia, kulloinkin ajankohtaisia sisäisiä tukipalveluita. Käytännössä työpöydälläsi voi olla esimerkiksi yhteydenottojen välittämistä oikealle asiantuntijallemme, uusien tilakäyttäjien perehdyttämistä, tilojemme markkinointiin liittyviä tehtäviä, yhteydenpitoa vuokralaisiimme tai palveluntarjoajiimme tai vaikkapa erilaisia tilaisuuksiin tai matkoihin liittyviä käytännön järjestelyitä. Olet siis kaikkien meidän muiden arjen helppouden kannalta korvaamaton tyyppi!

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet omimmillasi erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, mutta hyvinkin itsenäiset työpäivät eivät sinua pelota. Työotteesi on aloitteellinen, itsenäinen ja järjestelmällinen. Odotamme sinulta aurinkoista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta, valmiutta asiakaspalveluun myös englanniksi sekä kykyä huolehtia useat päällekkäiset tehtävät huolellisesti maaliin asti. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat, osaat ottaa uudet järjestelmät ja työympäristöt sujuvasti haltuusi ja sinulta löytyy kykyä tukea työkavereitasi erilaisissa it-asioissa.  Lisäksi haluat olla aktiivinen osa työyhteisöämme. 

Tarjoamamme palveluassistentin tehtävä on osa-aikainen 60-prosenttisella työajalla (22,5 h/vko) ja vakituinen. Työaika jakaantuu pääasiassa kolmelle arkipäivälle viikossa, mutta tehtävään sisältyy vähäisissä määrin myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Maksamme osa-aikaisesta tehtävästä 1 660,50 euron kuukausipalkkaa, minkä lisäksi tarjoamme työaikaan suhteutetun lounas- ja virike-edun. Meillä saat työympäristöksi kiehtovan Itä-Pasilan (työn luonteen vuoksi työskentely toimistollamme on välttämätöntä), mainiot työkaverit ja rennontehokkaan työyhteisön, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta.

Näin haet tehtävää:

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi viimeistään 10.8.2022, otsikolla Palveluassistentti. Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun, joka järjestetään 16.8. tai 17.8. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai verkkosivuiltamme löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja saat talous- ja hallintojohtajaltamme Juuso Luomalalta 8.-10.8. välisenä aikana, puh. 040 745 9182.


Avainsanat:

Katso myös