Rekrytointi

Rekry: Etsimme viestinnän asiantuntijaa edistämään nuorten äänen kuulumista yhteiskunnassa

Uutiset 19.8.2022

Teemme Suomen nuorisoalan kattojärjestössä töitä nuorten hyvinvoinnin, yhdenvertaisuuden ja osallisuuden eteen. Palvelemme nuorisoalan toimijoita järjestöissä, kunnissa ja seurakunnissa sekä vaikutamme siihen, että nuorisoalalla olisi parhaat mahdolliset toimintaedellytykset.

Tavoitteemme on tehdä järjestökentän vaikuttavinta viestintää. Nyt etsimme kolmihenkiseen viestintäjengiimme uutta viestinnän asiantuntijaa, jonka työtehtävät painottuvat erityisesti sosiaalisen median viestinnän suunnitteluun ja tuotantoon, markkinointiviestintään ja nuorten demokratiahankkeidemme viestintään. 

Mitä toivomme sinulta? 

Viestintämme painottuu pitkälti sosiaalisen median kanaville. Edellytämmekin siis, että sinulla on jo kokemusta someviestinnän suunnittelusta ja tuottamisesta

Olet kiinnostunut seuraamaan somealustojen uusia trendejä ja tutkimaan eri kanavien analytiikkaa. Vaikka viestimmekin pääosin nuorisoalan tekijöille ja päättäjille, etsimme tekijää, jolla on näkemystä myös nuoria kiinnostavan somesisällön tuottamisesta. Työssä pääset esimerkiksi konseptoimaan ja toteuttamaan nuorille suunnattua yhteiskunnallista vaikuttamista käsittelevää TikTok-viestintää sekä luomaan Allianssin somestrategiaa.  Lisäksi työpöydällesi asettuvat myös nuorten demokratiahankkeidemme, kuten Politiikkaviikon ja Nuorisovaalien, nuorille suunnatut kampanjat. 

Teemme paljon videoita sekä itse että tuotantoyhtiöiden kanssa. Niinpä toivomme, että sinulla olisi hallussa tai vähintäänkin kiinnostusta opetella videotuotannon kokonaisuus aina kuvaamisesta editointiin. Käsikirjoitat ja suunnittelet videosisältöjä erityisesti someen, ymmärrät rytmin merkityksen katsojalle videoissa ja kykenet huolehtimaan, että videosisällöt ovat myös saavutettavia.  

Viestinnän asiantuntijana vastuullasi on nuorisoalan yhteen kokoavan NUORI-suurtapahtuman markkinointiviestintä. Toivomme, että sinulla on myös kiinnostusta ja osaamista markkinoinnista. Työskentelet osana toimistomme kumppanuustiimiä, jossa pääset osaltasi tukemaan Allianssin ja koko nuorisoalan varainhankintaviestinnän toteuttamista. 

Järjestötausta tai nuorisoalan tuntemus eivät ole tehtävässä välttämättömiä, mutta kohderyhmälähtöisen viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen sinulta onnistuu luonnostaan. Tehtävässä toimintaympäristömme ja viestinnän kohderyhmämme tulee kyetä kuitenkin ottamaan ripeästi haltuun. 

Viestinnän asiantuntijana sinulla on hoidettavana samanaikaisesti useampia erilaisia projekteja sekä pienempiä viestintätehtäviä, minkä vuoksi tehtävä edellyttää tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä projektinhallintaan ja oman työn organisointiin. Emme pane ollenkaan pahitteeksi aiempia näyttöjä projektien vetämisestä tai hallinnasta. 

Työn luonteen vuoksi erinomainen suomen kielen taito on välttämätöntä. Ruotsin kielen taitamisesta olisi myös valtavasti hyötyä, joskaan sitä emme vaadi. 

Kaikkein tärkein asia meille on kuitenkin se, millainen tyyppi olet! Toivomme, että omaksut uusia taitoja ja sisältöjä vikkelästi, tartut ripeästi uusiin tehtäviin ja ennen kaikkea saat asioita luontevasti maaliin itsenäisesti. Skarpin asiantuntijan lisäksi etsimme myös työkaveria yhteisöön, jossa nostetaan rima korkealle, mutta hommia tehdään kuitenkin rennolla otteella. Meillä kaikki osallistuvat oman tehtävänsä lisäksi koko työpaikan ja työyhteisön kehittämiseen, ja teemme paljon töitä yhdessä yli tehtävä- ja tiimirajojen. Välttämätöntä onkin, että haluat olla aktiivinen osa työyhteisöämme.

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Maksamme tehtävästä 2 767,50 euron kuukausipalkkaa, minkä päälle tulevat lounas- ja virike-edut. Toimistomme sijaitsee viehkeässä Itä-Pasilassa, mutta työtä voi halutessaan tehdä osittain myös etänä. 

Meillä on kivaa olla töissä! Tässä tehtävässä ei todellakaan tarvitse aamuisin miettiä, onko omalla työllä yhteiskunnallista merkitystä. Meillä on kannustava ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua muilta. 

Tarjoamme sinulle myös monipuoliset mahdollisuudet kehittää itseäsi, eikä sinun tarvitse osata kaikkea valmiiksi. Tarjoamme kyllä tukea osaamisesi kehittämiseen, minkä lisäksi viestinnästämme huolehtii myös toinen viestinnän asiantuntijamme sekä viestintäpäällikkömme, joten alan ammattilaisten sparrailuapuakin on saatavilla. 

Näin haet tehtävää:

Jos tämä paikka kuulosti just eikä melkein sinulta, laitathan hakemusta tulemaan! Kerro hakemuksessa, millaista kokemusta ja osaamista sinulla on etsimistämme asioista sekä liitä mukaan myös napakka portfolio työnäytteistäsi. Mainitsethan hakemuksessasi myös, milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä. Lähetä hakemus liitteineen osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi viimeistään 6.9.2022 otsikolla Viestinnän asiantuntija

Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun, joka järjestetään 13.9. tai 14.9. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. Haastatteluun kutsuttaville lähetämme pienen ennakkotehtävän. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai verkkosivuiltamme löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja erityisesti työnkuvan sisällöistä saat viestintäpäälliköltämme Salla Merikukalta numerosta 040 527 8518 ja työsuhteen ehtoihin liittyvistä asioista talous- ja hallintojohtajaltamme Juuso Luomalalta numerosta 040 745 9182. 


Avainsanat:

Katso myös