Rekrytointi

Rekry: Hae meille kesäsomettajaksi! Pääset tekemään nuorisotyötä näkyväksi ja kehittämään omaa viestintäosaamistasi

Uutiset 15.5.2020

Jo perinteeksi muodostunut #kesänuorisotyössä tulee taas! Se on Allianssin kesäprojekti, jossa kaksi kesäsomettajaa tutustuu nuorisoalan tekijöihin ja toimintaan haastatellen, kuvaten ja koko ajan someen raportoiden. Tänä kesänä tarkoitus on sukeltaa erityisesti poikkeusolojen nuorisotyöhön: miten esimerkiksi leirejä, reissuja, tapahtumia, kursseja ja muuta toimintaa järjestetään nyt, kun korona rajoittaa elämää?

Etsimme nyt kahta nuorta viestintätaituria kesätöihin nuorisoalan kattojärjestö Allianssiin. Kesäsomettajilta edellytämme jo jonkin verran viestintäosaamista, mutta sen lisäksi tarvitset uteliaisuutta, aloitteellisuutta, organisointitaitoja ja kykyä kohdata tuntemattomia ihmisiä. Uskallathan myös heittäytyä ja hassutella, eikä kameralle puhuminen tunnu sinusta epämiellyttävältä.

Valitsemme kesätyöhön kaksi somettajaa, joiden osaamiset täydentävät toisiaan. Edellytämme molemmilta kesäsomettajilta monipuolisia viestinnän perustaitoja, erityisesti sosiaalisen median kanavien suvereenia hallitsemista ja kykyä tuottaa eri kanaviin sekä virheetöntä tekstiä että simppeleitä kuvia ja videoita luontevasti ja nopeasti. Puhelimen kameraa parempia valokuvaus- ja videotuotannon taitoja edellytämme ainakin toiselta teistä. Linkitäthän hakemukseesi esimerkkejä osaamisestasi! Paljon reissaamista sisältävän työn vuoksi katsomme ajokortin eduksi, mutta välttämätön se ei ole.

Tarjoamme kokopäivätyön 15.6.-28.8. väliselle ajalle. Tehtävästä maksetaan 2500 euroa kuukaudessa. Työtehtävät sijoittuvat joustavasti päivä- ja ilta-aikoihin sekä viikonlopuille. Työtä tehdään itsenäisesti työparin kanssa ympäri Suomea, etänä ja tarpeen mukaan Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. Sen lisäksi tarjoamme lounasedun, hyvän ohjauksen, kivat työkaverit ja työyhteisön, jossa apua saa aina pyytämällä. Työssä pääset myös kehittämään omaa viestintäosaamistasi toiveidesi mukaan. 

Olisko tää sun unelmiesi kesäduuni? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään 31.5. Merkitse viestin aiheeksi “kesäsomettaja”. Haastattelut järjestetään 5.6. etäyhteydellä. Haastatteluun kutsuttaville lähetetään pieni ennakkotehtävä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Salla Merikukka (044 416 5282).

Onko teillä kesällä toimintaa, johon haluaisit kesäsomettajat mukaan? Vinkkaa siitä lomakkeella täällä!
 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.


Avainsanat: