Rekrytointi

Rekry: Haemme asiantuntijaa kehittämään koko nuorisoalan osaamista (sijaisuus)

Uutiset 10.5.2022

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin tärkeimpiä tehtäviä on varmistaa, että nuorisotyötä tekevät sekä nuorisoalalla toimivat ammattilaiset ja vapaaehtoiset osaavat vastata jatkuvasti muuttuvan toimintaympäristön ja kohderyhmän tarpeisiin. Haluamme, että nuorisoalalla osataan mitata toiminnan vaikuttavuutta, hankkia riittävästi varoja, vaikuttaa nuorten hyvinvoinnin puolesta, johtaa organisaatioita hyvin ja tukea nuoria tarkoituksenmukaisella tavalla. Nyt etsimme vuoden sijaisuuteen asiantuntijaa, jolle nuorisoalalla toimivien ihmisten ja yhteisöjen osaamisen kehittäminen on yhtä tärkeää kuin meille. 

Osaamisen asiantuntijana vastaat Allianssin verkko- ja livekoulutusten kokonaisuuden suunnittelusta, koordinoinnista ja osin myös toteutuksesta. Olet hyvin perillä nuorisoalan toiminnasta ja ajankohtaisista ilmiöistä, jotta voit varmistaa, että koulutukset vastaavat Allianssin jäsenorganisaatioiden ja nuorten kanssa toimivien tarpeita. Toimit myös vaikuttavuudesta vastaavana asiantuntijana, eli edistät vaikuttavuustyökalujen kehittämistä ja käyttöönottoa koko nuorisoalalla ja edustat Allianssia teemaan liittyvissä yhteishankkeissa ja verkostoissa.

Työssä onnistuaksesi tarvitset kokemusta koulutusten suunnittelusta ja kehittämisestä sekä erinomaiset koordinointi- ja yhteistyötaidot. Palvelumuotoilun ymmärtämisestä on paljon apua, kun johdat Allianssin koulutustarjonnan suunnittelua, markkinointia, toteutusta sekä arviointia ja sparraat muita allianssilaisia yksittäisten koulutusten suunnittelussa. Pyörität sujuvasti Exceliä, Lyytiä ja verkkokoulutusympäristöämme Priimaa, ja kykenet viestimään oma-aloitteisesti eri kanavissa. Mitä paremmin tunnet nuorisoalaa ja nuorisotyötä, sitä nopeammin pääset vauhtiin. Kattojärjestönä tavoitteemme on koordinoida koko alan koulutus- ja tapahtumatarjontaa, ja lisäksi osa koulutuksistamme tehdään yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Aloitteellinen kumppanuuksien luominen ja ylläpitäminen on siis tärkeä osa asiantuntijan työtä.

Tehtävä on opintovapaan sijaisuus, joka alkaa elokuussa 2022 ja kestää noin vuoden. Maksamme 3177,50 euron kuukausipalkkaa lounas- ja virike-etuineen. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa, ja työtä voi tehdä osittain etänä. Lisäksi tarjoamme mainiot työkaverit työyhteisössä, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta sekä osallistua myös oman tontin rajat ylittäviin projekteihin.

Hakuohjeet:

Innostuitko? Hae ihmeessä! Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi viimeistään 30.5.2022. Haastattelut järjestetään 8.6. Allianssi-talolla. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2022. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai sivuiltamme löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja saat osaamisen asiantuntija Maria Nikkarilta, puh. 044 9757270, tai toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelmilta, puh. 040 5879514.


Avainsanat:

Katso myös