Rekrytointi

Rekry: Haemme oma-aloitteista ja seikkailunhaluista somevastaavaa Politiikkabussin Suomen kiertueelle

Uutiset 28.9.2020

Nuorten politiikkabussi lähtee marraskuussa 2020 ensimmäistä kertaa kiertämään toisen asteen oppilaitoksia Suomessa. Politiikkabussi pysähtyy 19 oppilaitoksessa Hangosta Sodankylään. Haemme nyt somevastaavaa mukaan kiertueelle toteuttamaan kiertuetta yhdessä projektikoordinaattorin kanssa.

Etsimme somevastaavaa mukaan nuorten Politiikkabussin kiertueelle osaksi kiertueen tiimiä. Politiikkabussi kiertää lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa 2.-20.11.2020 välisenä aikana. Somevastaava vastaa kiertueen aikaisesta sosiaalisen median viestinnästä, kuten sisällöntuotannosta muun muassa Instagramiin ja Instagram Storiesiin. Yhdessä Politiikkabussin tiimin kanssa somevastaava hoitaa kiertueen innostavien demokratiakasvatustapahtumien järjestelyjä yhteistyöoppilaitoksilla. Somevastaavan työtehtäviin kuuluu niin tapahtumajärjestämistä ja opiskelijaryhmien ohjaamista kuin perinteistä roudaamistakin. Työ edellyttää paljon matkustamista kolme viikkoa kestävän kiertueen aikana. Tehtävässä hyvä paineensietokyky, reipas asenne sekä nopea reagointikyky ovat valtteja.

Somevastaavan tehtäviin kuuluu:

  • Sosiaalisen median sisältöjen tuottaminen kiertueen aikana sekä muun muassa valokuvaus ja videoiden kuvaaminen kiertuekohteissa.
  • Bussikiertueen käytännön tehtävät, kuten roudaus ja Politiikkabussin ohjelmakonseptien pystyttäminen oppilaitoksille.
  • Projektikoordinaattorin avustaminen juoksevissa asioissa kiertueen aikana.

Toivomme hakijoilta: 

  • Ymmärrystä politiikasta ja nuorten vaikuttamismahdollisuuksista yhteiskunnassa.
  • Sosiaalisen median kanavien sujuvaa ja luovaa käyttöä.
  • Visuaalista silmää ja kokemusta kameran takaa.
  • Aiempaa näyttöä tai kokemusta tapahtuman järjestämisestä tai muun projektin toteuttamisesta joko harrastuksissa, opinnoissa tai töissä.
  • Eduksi katsotaan, jos hakija puhuu hyvin ruotsia. Kerrothan myös hakemuksessa, mikäli sinulla on ajokortti.

Tarjoamme kokopäivätyön ajalle 28.10.-24.11.2020. Maksamme urakkatyöstä 1300 euron korvauksen, lounasedun sekä reissuista kotimaan päivärahat. Työtä tehdään itsenäisesti projektikoordinaattorin kanssa ympäri Suomea, etänä ja tarpeen mukaan Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. Tarjoamme lisäksi hyvän ohjauksen, kivat työkaverit ja työyhteisön, jossa apua saa aina pyytämällä.

Lähetäthän hakemuksen ja ansioluettelon pdf-tiedostona 11.10. mennessä osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Halutessasi voit liittää mukaan myös työnäytteen (esim. sosiaalisen median päivitys, video tai valokuva).  Haastattelut järjestetään 16.10. etäyhteydellä.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja  toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti. 

Lisätietoja rekrystä:

Virva Viljanen
nuorten osallisuuden asiantuntija
Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi
p. 050 3020 598
 

Lisätietoja Politiikkabussi-hankkeesta:

Saana Annala
Nuorten politiikkabussi 2020 -projektikoordinaattori
Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi
p. 044 7800 193

 


Avainsanat: