Rekrytointi

Rekry: Haemme tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiantuntijaa nuorisoalan kattojärjestöön

Uutiset 20.5.2022

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin tärkeimpiä tehtäviä on varmistaa, että nuorisotyötä tekevät sekä nuorisoalalla toimivat ammattilaiset ja vapaaehtoiset osaavat kohdata nuoret yhdenvertaisesti. Vaikutamme myös yhteiskunnan rakenteisiin ja lainsäädäntöön, jotta kaikkia nuoria kohdeltaisiin tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti – sekä keskenään että suhteessa muihin ikäryhmiin. 

Pitkäaikainen yhdenvertaisuusasiantuntijamme on siirtymässä työvapaan jälkeen uusiin tehtäviin. Tehtävää on hoitanut erinomainen sijainen, mutta yhdenvertaisuus on arvomme myös rekrytoinnissa, ja siksi avaamme vakituisen tehtävän avoimeen hakuun. 

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiantuntijana pääset tekemään töitä kaikille nuorille turvallisemman ja yhdenvertaisemman maailman puolesta nuorisoalan ykköspaikalla. Vastaat tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kysymyksiin liittyvästä kehittämis-, kouluttamis- ja vaikuttamistyöstä sekä nuorisoalalle tarjottavista palveluista, edustat nuorisoalaa teemaan liittyvissä työryhmissä ja sparraat sekä omia asiantuntijoitamme että koko nuorisoalan toimijoita kehittämään toimintaansa. Mahdollisuuksien mukaan pääset toimimaan kotimaan lisäksi myös kansainvälisissä verkostoissa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusteemojen syvällistä asiantuntijuutta, niihin liittyvän lainsäädännön tuntemusta sekä kykyä ja halua osallistua aiheista käytävään ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös näyttöjä onnistuneesta viestimisestä, esiintymisestä, kouluttamisesta ja sidosryhmäyhteistyöstä. Nuorisoalalta ja nuorisotyöstä kerätyn kokemuksen ja verkostot laskemme merkittäväksi eduksi. 

Skarpin asiantuntijan lisäksi etsimme myös työkaveria yhteisöön, jossa nostetaan rima korkealle, mutta tehdään rennolla otteella. Meillä kaikki osallistuvat oman tehtävänsä lisäksi koko työpaikan ja työyhteisön kehittämiseen, ja teemme paljon töitä yhdessä yli tehtävä- ja tiimirajojen. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiantuntijana vastaat myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnittelusta sekä kehittämistoimista yhdessä toiminnanjohtajan ja hallituksen kanssa. 

Maksamme työstä 3177,50 euron kuukausipalkkaa lounas- ja virike-etuineen. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa, ja työtä voi tehdä osittain etänä. 

Hakuohjeet:

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi viimeistään 5.6.2022. Haastattelut järjestetään 9.6. Allianssi-talolla. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2022. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai sivuiltamme löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja saat toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelmilta, puh. 040 5879514.


Avainsanat:

Katso myös