Rekrytointi

Rekry: Sinustako järjestöpäällikkö nuorisoalan kattojärjestöön?

Uutiset 23.5.2023

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa tehdään töitä sen hyväksi, että nuoret ja nuorisoala voisivat Suomessa mahdollisimman hyvin. Etsimme järjestöpäällikköä tukemaan nuorisoalaa ja Allianssin toimintaa. Järjestöpäällikkönä vastaat nuorisoalan tilannekuvan rakentamisesta, nuorisoalan vaikuttavuuden kehittämisestä sekä Allianssin jäsenpalveluista. Lisäksi järjestöpäällikkönä kehität koko nuorisoalaa ja sen yhteistyötä yhdessä tiimin kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta nuorisoalan suunnittelu-, koordinointi- tai johtamistehtävistä, järjestötoiminnan tuntemusta sekä laajaa näkemystä nuorisoalan toiminnasta yli sektorirajojen. Ymmärrät, mikä merkitys nuorisoalan työllä on Suomessa ja osaat viestiä luontevasti työn vaikuttavuudesta, hallitset isoja kokonaisuuksia ja pystyt tarvittaessa nopeastikin muodostamaan tilannekuvaa. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomi on edellytys tehtävässä menestymiselle, lisäksi arvostamme englannin ja ruotsin kielen osaamista.

Järjestöpäällikkönä olet osa noin kolmenkymmenen allianssilaisen porukkaa sekä palvelutiimiä. Lisäksi teet läheistä yhteistyötä jäsenorganisaatioidemme toimijoiden, luottamushenkilöiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Toivomme, että haluat olla aktiivinen osa työyhteisöä ja osallistua myös sellaisiin projekteihin, joissa hypätään oman asiantuntemuksesi ulkopuolelle. Tässä työssä sinulla on erinomainen tilaisuus laajentaa omaa osaamistasi ja verkostojasi. Tehtävä ei sisällä esihenkilövastuuta.

Järjestöpäällikön tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen, ja siitä maksetaan 3 467,06 euron kuukausipalkkaa lounas- ja virike-etuineen. Lisäksi meillä saat mainiot työkaverit sekä työyhteisön, jossa jokainen on tervetullut omana itsenään. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa, ja työtä voi tehdä osittain etänä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2023.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Näin haet tehtävää

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa viimeistään 9.6.2023 osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi. Hakukriteereihin parhaiten vastaavat ja osaamistamme sopivimmin täydentävät hakijat kutsumme haastatteluihin, jotka järjestetään lähtökohtaisesti perjantaina 16.6.2023 Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa.

Lisätietoja

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai Allianssin verkkosivuilta löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja tehtävästä saat palvelujohtajaltamme Tuija Kautolta numerosta 044 416 5212.


Avainsanat:

Katso myös