Rekrytointi

Rekry: Tule edistämään nuorisoalalla toimivien järjestöjen tilannekuvaa ja vaikuttavuusosaamista – hae meille tietoasiantuntijaksi!

Uutiset 18.12.2020

Me Allianssissa haluamme, että nuorten parissa tehtävä työ pohjautuu jatkossa yhä enemmän tietoon. Etsimme nyt joukkoomme tietoasiantuntijaa projektiluontoiseen tehtävään kokoamaan luotettavaa ja vertailukelpoista tietoja järjestöjen tekemästä nuorisotyöstä ja -toiminnasta sekä osaltaan vahvistamaan nuorisoalan järjestöjen vaikuttavuusarviointiosaamista. 

Tietoasiantuntijana työsi keskeisin sisältö on tuottaa nuorisotyön tilannetta Suomessa kokoava selvitys. Aivan alusta kaikkea ei tarvitse lähteä rakentamaan, sillä olemme koonneet Nuorisotyöstä Suomesta -selvityksen edellisen kerran vuonna 2019. Vastaat selvityksen toteuttamisesta alusta loppuun saakka: muun muassa huolehdit tarvittavista päivityksistä kyselyihin, käsittelet ja analysoit aineistot sekä huolehdit tulosten koostamisesta ja kokoamisesta ymmärrettävään ja julkaistavaan muotoon. Unohtamatta toki muun muassa selvitykseen liittyvää sidosryhmä- ja verkostoyhteistyötä tai vaikkapa selvityksen viestintään liittyvää suunnittelua. 

Muita työssäsi merkityksellisiä sisältöjä on osallistua nuorisotilastot.fi -yhteistyön koordinointiin järjestötiedon osalta. Lisäksi edistät nuorisoalan järjestöjen vaikuttavuusarviointiosaamisen esimerkiksi nuorisoalan vaikuttavuuden ideapankkia kehittämällä. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä Osaamiskeskus Kentaurin kanssa. 

Tietoasiantuntijaksemme etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on:

  • jo aiempaa kokemusta selvitysten toteuttamisesta
  • valmiuksia toimia tieteellisen tiedon, alan julkaisujen ja erilaisten tilastojen parissa
  • kykyä purkaa, käsitellä ja analysoida suurenkin kyselyn aineistoja 
  • erinomainen suomen kielen kirjallinen ilmaisu sekä ruotsin kielen hyvä lukutaito
  • hyvät ihmissuhdetaidot
  • kyky verkostomaisen työskentelyyn ja laajojenkin kokonaisuuksien koordinointiin.

Lisäksi arvostamme soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi nuorisotutkimuksen tai muiden yhteiskuntatieteiden saralta sekä nuorisoalan tuntemusta, mutta välttämättömiä ne eivät ole. 

Tässä asiantuntijatehtävässä ei todellakaan tarvitse miettiä, onko omalla työllä yhteiskunnallista merkitystä. Kiinnostavan asiantuntijatyön lisäksi tulet osaksi lähemmäs kolmenkymmenen allianssilaisen työyhteisöä. Toivomme, että haluat olla aktiivinen osa työyhteisöä, käydä joskus työpäivän jälkeen limpparilla East Westissä  ja osallistua myös sellaisiin yhteisiin projekteihin, joissa hypätään oman asiantuntemuksesi ulkopuolelle. 

Tarjoamme tehtävän projektiluontoisuudesta johtuen tammikuusta joulukuun loppuun jatkuvan määräaikaisen työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä on 50-prosenttinen työaika (18,75 h/vko). Tehtävästä maksamme 1 550 euron kuukausipalkkaa, minkä lisäksi tarjoamme työaikaan suhteutetun lounas- ja virike-edun. Lisäksi meillä saat työympäristöksi kiehtovan Itä-Pasilan (joskin tällä hetkellä teemme joustavasti isolta osin etätöitä), mainiot työkaverit sekä työyhteisön, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta.  

Alkoiko sopivasti kutkutella? Mahtava juttu – ehkä sinä ja tämä työ olette toisillenne juuri ne oikeat! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tiedostoina viimeistään 6.1.2021 osoitteeseen rekrytointi@alli.fi, otsikolla Tietoasiantuntija. Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti 13.1.2021 etäyhteydellä. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä 4.1.2021 tai 5.1.2021 talous- ja hallintojohtajaltamme Juuso Luomalalta numerosta 040 745 9182.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti. 


Avainsanat: