Rekrytointi

Rekry: Tule meille nuorisoalan palveluista vastaavaksi johtajaksi kehittämään koko alan osaamista!

Uutiset 30.3.2022

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa teemme töitä, jotta nuoret voisivat hyvin ja olisivat yhdenvertaisia sekä osallisia yhteiskunnassa. Palvelemme nuorisoalan toimijoita järjestöissä, kunnissa ja seurakunnissa sekä vaikutamme siihen, että nuorisoalalla olisi parhaat mahdolliset toimintaedellytykset. Etsimme nyt johtajaa vastaamaan tärkeimmälle kohderyhmällemme – nuorisoalan toimijoille – suunnattujen palveluiden kokonaisuudesta. 

Palvelujohtajan tärkein tehtävä on muodostaa tilannekuva nuorisoalan toimijoiden tarpeista ja johtaa niihin vastaavien palveluiden luomista. Osana johtoryhmää osallistut koko Allianssin toiminnan johtamiseen ja toimit palveluista vastaavan tiimin esihenkilönä. 

Odotamme sinulta:

 • Erinomaista nuorisoalan tuntemusta ja kattavia verkostoja sekä käsitystä nuorisoalaan vaikuttavista ilmiöistä ja muutoksista.
 • Näyttöjä onnistuneesta esihenkilötyöstä, tiimin vetämisestä ja laajojen kokonaisuuksien johtamisesta.
 • Halua kehittyä johtajana ja olla omalta osaltasi tekemässä Allianssista työpaikkaa, jossa jokainen voi antaa parastaan ja olla oma itsensä.
 • Strategisen ajattelun taitoa, tehtävien rohkeaa priorisointia ja ripeää toimeenpanokykyä.
 • Kokemusta projektimaisesta työstä ja hankkeiden ohjaamisesta sekä hankehallinnosta.
 • Tehtävään ja toimialaan väistämättä kuuluvan jatkuvan muutoksen näkemistä enemmän innostavana kuin ahdistavana. 
 • Kykyä sujuvaan ja nopeaan viestintään niin sisäisesti kuin ulkoisesti, ymmärrystä osallisuuden ja avoimuuden merkityksestä osana johtamista sekä esiintymisvalmiuksia. 

Tarjoamme sinulle:

 • Merkityksellisen työn ja työpaikan, jossa ei todellakaan tarvitse aamuisin miettiä, onko omalla tekemisellä yhteiskunnallista merkitystä ja arvoa. Ilman nuoria meillä ei ole mitään – tämän ajatuksen puolesta paiskimme hommia tehtävästä riippumatta.
 • Ihanan, hauskan ja rennon työyhteisön, jossa suhtaudutaan työhön kunnianhimoisesti, toisiin ihmisiin avoimesti ja reilusti, juhlimiseen erityisellä antaumuksella.
 • Suomen vaikuttavimman pestin parantaa koko nuorisoalan kykyä vastata yhteiskunnalliseen tarpeeseen ja tukea nuorten kasvua oman toimintansa kautta. 
 • Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, 4612,50 euron kuukausipalkan, lounas- ja virike-edun sekä erittäin joustavat työskentelymahdollisuudet. Lisää työyhteisömme toimintatavoista voit lukea täältä. Tehtävässä noudatetaan kokonaistyöaikaa.

Hakuohjeet:

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi viimeistään 20.4.2022. Haastattelut järjestetään huhti-toukokuun vaihteessa Helsingissä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuussa 2022. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai sivuiltamme löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja saat toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelmilta, puh. 040 5879514. Parhaat soittoajat ovat 6.4. klo 9-12 sekä 19.4. klo 9-12.


Avainsanat:

Katso myös