Rekrytointi

Rekry: Tule meille töihin tekemään politiikkaa nuorten hyvinvoinnin puolesta!

Uutiset 24.5.2019

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa paiskitaan hommia, jotta nuoret voisivat hyvin nyt ja tulevaisuudessa, Suomessa ja kansainvälisesti. Vaikuttamistyömme ydintä on luoda ja tuoda päättäjille vaihtoehtoja, jotka palvelevat tulevien sukupolvien etua ja vakuuttaa heidät niiden kannattavuudesta. Tällaisiin tehtäviin ja työkaveriksemme etsimme nyt toista kotimaan vaikuttamisen asiantuntijaa. Haluamme jatkaa kasvuamme vaikuttajajärjestöjen ykköseksi ja suunnannäyttäjäksi – siksi tarvitsemme myös tähän tehtävään kyseenalaistajan, uusiksi ajattelijan ja reippaan toimeentarttujan.

Allianssi on oiva paikka kasvaa kovan tason lobbariksi ja poliittiseksi vaikuttajaksi, mutta pohjan on oltava kunnossa jo valmiiksi. Olemme nyt täyttämässä vaativamman asiantuntijatason tehtävää, mikä tarkoittaa itsenäistä vastuuta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kykyä hahmottaa oman asiantuntemuksen alasta syvällinen kokonaiskuva. Etsimme siis jo kynsiensä kärjet näyttänyttä vaikuttamistyön tekijää, jolla on kiinnostusta ja osaamista erityisesti formaalista ja nonformaalista koulutuksesta sekä ilmastopolitiikasta. Tulisit viidenneksi jäseneksi vaikuttamisen tiimiimme, joka tekee läheistä yhteistyötä viestinnän, mutta myös kaikkien muiden allianssilaisten kanssa.

Työhön kuuluu muun muassa Allianssin poliittisten tavoitteiden valmistelu ja toteuttaminen, päättäjätapaamiset, vaikuttaja- ja kampanjaviestintä, eri työryhmiin osallistuminen sekä lausuntojen ja taustapaperien valmistelu. Kattojärjestönä koulutamme ja tuemme muita nuorisoalan toimijoita vaikuttamistyössä. Näin 2000-luvulla on toki itsestään selvää, mutta sanomme silti: meillä jokainen asiantuntijamme viestii työstään itse sekä somessa että suullisesti, vastaa osaltaan esimerkiksi eri tilaisuuksien järjestämisestä ja näkee myös oman vastuunsa hyvän työilmapiirin tekijänä. Näihin kaikkiin saa tietysti jeesiä meiltä muilta!

Työnkuva on siis hyvin monipuolinen, joten monipuolista osaamista ja heittäytymistä toivomme myös sinulta. Sopiva yhdistelmä alaansa perehtynyttä ja uudesta innostuvaa asiantuntijaa, vakuuttavaa lobbaria, käytännön asioiden organisoijaa ja erilaiset tarpeet yhdistämään kykenevää ymmärtäjää on tässä rekryssä valttikortti. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä ja jo luotuja suhteita keskeisiin päättäjiin ja valmistelijoihin sekä ymmärrystä päätöksenteon eri vaiheista ja niihin vaikuttamisesta. Etua on myös nuorisoalan ja nuorisopolitiikan tuntemuksesta.

Toivomme myös, että haluat olla aktiivinen osa työporukkaa, käydä joskus työpäivän jälkeen limpparilla East Westissä ja osallistua myös sellaisiin yhteisiin projekteihin, joissa hypätään oman asiantuntemuksesi ulkopuolelle. Työssäsi saat tukea ja apua ensisijaisesti esihenkilöltä ja tiimikavereilta.

Tehtävä on uusi, työsuhde vakituinen ja alkaa elokuussa 2019. Tehtävästä maksetaan noin 3000 euron kuukausipalkkaa. Sen lisäksi tarjoamme muutenkin kelpo edut, mainiot työkaverit ja työympäristöksi viehättävän Itä-Pasilan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina viimeistään 9.6. osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti 13.6. Allianssi-talolla osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, Helsingin Pasila. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä. Lisätietoja tarvitseville antaa toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm numerossa 040 5879514.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.


Avainsanat: