Rekrytointi

Rekry: Tule Politiikkaviikon ja Nuorten vaalien projektikoordinaattoriksi

Uutiset 8.9.2023

Etsimme työkaveriksemme nuorisoalan kattojärjestöön projektikoordinaattoria, jolla on sekä paloa edistää nuorten osallisuutta ja demokratiataitoja yhteiskunnassa että näyttöjä isompien hankkeiden toteuttamisesta ja viestinnästä. 

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa teemme töitä, jotta nuorten ääni kuuluisi ja nuorten oikeudet toteutuisivat paremmin. Järjestämme tammikuussa 2024 oppilaitoksille ja muille nuorten ryhmille suunnatun Politiikkaviikon ja sen kanssa samaan aikaan Nuorten vaalit, joissa jopa satatuhatta alaikäistä nuorta pääsee antamaan äänensä presidenttiehdokkaille. Näitä projekteja toteuttamaan haemme nyt määräaikaista työntekijää. 

Projektikoordinaattori muodostaa Politiikkaviikon ja Nuorten vaalien ydinryhmän yhdessä nuorten osallisuuden asiantuntijan ja viestinnän asiantuntijan kanssa. Hän vastaa Politiikkaviikon ja Nuorten vaalien käytännön toteutuksesta, osasta viestintää ja raportointia, tilaisuuksien järjestämisestä ja viikon satojen osallistujien asiakaspalvelusta. 

Edellytämme valittavalta projektikoordinaattorilta aiempaa kokemusta projektinhallinnasta ja tapahtumien toteuttamisesta joko palkka- tai vapaaehtoistyönä, riittävää itsenäisyyttä ja toimeen tarttumista sekä kykyä sujuvaan ja oikeakieliseen kirjalliseen viestintään. Työssä pitää tulla mutkitta toimeen sekä erilaisten ihmisten että perustasoisen tietotekniikan (Google-ympäristö, Excel, Lyyti, WordPress) kanssa. Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen ja viihtymiseen on tyypillä, jolla on taito sietää painetta ja yllättäviäkin tilanteita – ja kyky ratkoa ne yllätykset luovasti ja ripeästi. 

Toivomme myös, että haluat olla aktiivinen osa työporukkaa ja osallistua myös sellaisiin yhteisiin ideointeihin, joissa hypätään oman asiantuntemuksesi ulkopuolelle. Työssäsi saat tukea ja apua ensisijaisesti esihenkilöltä ja tiimikavereilta.

Projektikoordinaattorin tehtävä on kokoaikainen ja siitä maksetaan 2 836,69 euron kuukausipalkkaa lounas- ja virike-etuineen. Työtä voi tehdä osittain etänä. Työsuhde alkaa viimeistään marraskuun alussa 2023 ja kestää helmikuun 2024 loppuun. Tehtävässä ei ole heti tammikuun alussa järjestettävän Politiikkaviikon vuoksi mahdollista pitää joulunpyhiä pidempää lomaa. Hankerahoituksen salliessa työsuhdetta saatetaan jatkaa kevään 2024 loppuun.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Näin haet tehtävää:

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa viimeistään 27.9.2023 osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi. Hakukriteereihin parhaiten vastaavat ja tiimiämme sopivimmin täydentävät hakijat kutsumme haastatteluihin, jotka järjestetään lähtökohtaisesti 2.–3.10.2023 Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa.

Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai Allianssin sivuilta löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja saat nuorten osallisuuden asiantuntija Silja Uusikankaalta (silja.uusikangas@nuorisoala.fi, 044 787 0880) tai työsuhteeseen liittyvistä asioista toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelmilta (040 5879514).

Katso myös