Riikka Helminen aloittaa TechSoup-koordinaattorina

Uutiset 21.9.2018

Riikka Helminen, 27, on valittu Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:n TechSoup-koordinaattoriksi. Hän aloittaa työt Allianssi-talolla 3.10.2018.

Helminen siirtyy Allianssiin Vantaan nuorisopalveluista, missä hänellä on takanaan monia eri nuorisotyön tehtäviä, viimeisimpänä esimiestehtävät. Koulutukseltaan Helminen on sosionomi ja parhaillaan hän opiskelee tieto- ja viestintätekniikkaa Hämeen ammattikorkeakoulussa työn ohessa.

TechSoupin kautta yhdistyksillä ja säätiöillä on mahdollista saada käyttöönsä ohjelmistoja lahjoituksina. Koordinaattorina Helminen vastaa Suomen TechSoup-toiminnasta sekä yhteydenpidosta kansainvälisen verkostoon. Tehtävässä painottuvat tämän lisäksi erityisesti Techsoup-palveluiden markkinoinnin ja viestinnän kehittäminen.

“On hyvin mielenkiintoista ja innostavaa päästä työskentelemään Allianssissa sekä yhdistämään ja hyödyntämään omia osaamisalueitani monipuolisesti järjestöjä hyödyttävällä tavalla”, Helminen sanoo.

“TechSoup tarjoaa lukemattomille järjestöille ja säätiöille elintärkeitä työkaluja arjen pyörittämiseen, ja Allianssille on tärkeää, että mahdollisimman moni taho ottaa tästä ilon irti. Riikan asiakaslähtöinen ajattelu ja ICT-osaaminen takaavat sen, että Techsoup Suomi on hyvissä käsissä ja kehittyy jatkossakin!” kommentoi Allianssin talousjohtaja Minna Martikainen.

Lisätiedot:

Minna Martikainen, 040 733 3502


Avainsanat: