Salla Merikukka Allianssin viestintäpäälliköksi

Uutiset 23.9.2019

Salla Merikukka on valittu vastaamaan nuorisoalan kattojärjestö Allianssin viestinnän kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä. Hän siirtyy tehtävään Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden pääsihteerin paikalta. Aiemmin Merikukka on toiminut viestintäasiantuntijana Suomen Ammattiin Opiskelevien liitto – SAKKI ry:ssä sekä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnassa. Nuorisoalaan liittyvää kokemusta hän on kerännyt myös kirkon vapaaehtois- ja luottamustehtävissä. Lisäksi hän pyörittää omaa valokuvausyritystä. 

“Tuntuu tärkeältä päästä jatkamaan työtä nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämisen eteen itselle uudesta näkökulmasta. Allianssissa odottaa iso joukko oman alansa rautaisimpia osaajia, joiden kanssa on upeaa päästä tekemään Allianssista nuorisoalan vaikuttavinta viestijää”, kertoo Salla Merikukka.   

Viestintäpäällikkönä Salla Merikukka ryhtyy luotsaamaan nuorisoalan kattojärjestön viestinnän kokonaisuutta, johon sisältyy esimerkiksi vaikuttamisviestintää, tapahtumamarkkinointia, erilaisia kampanjoita ja muiden asiantuntijoiden viestinnässä tukemista. Viestintäpäällikön tehtävä on Allianssissa uusi. 

“Etsimme työkaveriksemme kunnianhimoista viestinnän ammattilaista, joka ei tyydy kädenlämpöiseen eikä puolivillaiseen, vaan haluaa olla tekemässä Allianssista järjestökentän ykkösviestijän. Sallan kohdalla ei tarvinnut epäröidä yhtään: hänellä on erinomaiset näytöt monipuolisen ja tavoitteellisen viestinnän tekemisestä sekä tykättynä ja arvostettuna työyhteisön jäsenenä toimimisesta. On superihanaa saada hänet meille töihin!” sanoo Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm

Salla Merikukka aloittaa Allianssin viestintäpäällikkönä 21.10. ja hänet tavoittaa osoitteesta salla.merikukka@alli.fi.


Avainsanat: