Sanni Pohjannoro EU-nuorisokonferenssin projektikoordinaattoriksi

Uutiset 25.2.2019

Sanni Pohjannoro (21) on aloittanut Allianssissa projektikoordinaattorina 25.2.2019. Hän vastaa kesällä 2019 Suomen EU-puheenjohtajakauden käynnistävän nuorisokonferenssin suunnittelu-, valmistelu-, viestintä- ja koordinointitehtävistä. Konferenssi järjestetään yhteistyössä  opetus- ja kulttuuriministeriön sekä muiden nuorisoalan toimijoiden kanssa.

Pohjannoro opiskelee Helsingin yliopistossa politiikkaa ja viestintää. Työkokemusta hänellä on viestinnän konsultoinnin sekä asiakaspalvelun parista. Viestintä- ja projektinjohtokokemusta Pohjannorolla on lisäksi luottamustoimista mm. partiosta sekä opiskelijatoiminnasta.

“Tämä projekti on haastava, mutta juuri se tekee siitä erityisen innostavan. Suomalaisella nuorisotyöllä ja Allianssilla on konferenssille paljon annettavaa mutta myös paljon opittavaa”, Pohjannoro kertoo.

“EU-nuorisokonferenssi tuo Helsinkiin suuren määrän nuorisoalan asiantuntijoita ja johtajia ympäri Eurooppaa. Haluamme tarjota heille antoisan kokemuksen sekä näköalan suomalaisen nuorisotyön onnistumisiin ja vahvuuksiin. Sannin saaminen projektin koordinaattoriksi takaa, että tässä myös onnistutaan!” kommentoi Allianssin talousjohtaja Minna Martikainen.

lisätietoja:
Minna Martikainen, 040 733 3502


Avainsanat: