Sara Sipilä aloittaa Allianssin tapahtumatuottajana

Uutiset 7.1.2019

Sara Sipilä on valittu nuorisoalan kattojärjestö Allianssin tapahtumatuottajaksi. Sipilä on nuorisojärjestökentän ja tapahtumatuotannon moniottelija. Hän on koulutukseltaan yhteisöpedagogi, ja kerännyt työkokemusta järjestöasiantuntijana Sakki ry:ssä sekä järjestö- ja koulutussuunnittelijana Vihreissä nuorissa.

Tapahtumatuottajana Sipilä vastaa Allianssin vuosittaisen suurtapahtuman järjestämisestä ja hänen pääasiallisiin työtehtäviinsä kuuluvat myös pienempien tapahtumakonseptien suunnittelu ja toteutus yhdessä tapahtumasihteerin ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

“Allianssi tekee loistavaa työtä nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi ja on uskomattoman siistiä päästä osaksi Allianssin asiantuntevaa tiimiä! Allianssi on mahtava näköalapaikka nuorisotyökentälle ja uskon pääseväni oppimaan paljon uudessa työssäni. Aivan parasta on päästä hyödyntämään omaa osaamista tapahtumatuottajana tärkeän asian puolesta”, Sipilä kertoo.

“Nuorisoalalla kaivataan jatkuvasti osaamisen lisäämistä ja alan yhteistyötä, joten odotukset alan tapahtumille kasvavat koko ajan. Tarvitsemme siis rautaisen tapahtumatuottajan, joka tuntee myös nuorisoalan – siihen Saran osaaminen ja kokemus vastaavat erinomaisesti. Saamme hänestä varmasti osaavan, tehokkaan ja yhteistyötaitoisen työkaverin ja olemme hänen valinnastaan erittäin iloisia!” sanoo Allianssin palvelujohtaja Jonna Laitinen.

Sara Sipilä aloittaa työnsä 14.1.2019.

Kuva: Vihreät nuoret / Salla Merikukka. 


Avainsanat: