Rekrytointi

Sivarirekry: Haemme 1-2 siviilipalvelushenkilöä asiakaspalvelu- ja tapahtumatuotantotehtäviin

Uutiset 11.6.2020

Etsitkö mielekästä siviilipalveluspaikkaa ensi syksyksi? Meilläpä on tarjolla!

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa olisi tarjolla 1-2 palveluspaikkaa, joissa yhdistyvät niin asiakaspalvelun kuin tapahtumatuotannonkin avustavat tehtävät. Työtehtäviä pystymme jonkin verran räätälöimään hakijan osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan, joten uskallamme luvata, että meillä pääset myös oppimaan uutta ja tekemään muutakin kuin pelkkää postitusta. 

Järjestämme Allianssissa vuosittain kymmeniä tapahtumia ja koulutuksia, joiden mittakaava ulottuu tuhansien ihmisten suurtapahtumista parinkymmenen hengen aamiaistilaisuuksiin. Lisäksi vuokraamme Allianssi-talon tiloja Allianssin jäsenorganisaatioille sekä muille nuorisoalan toimijoille. Allianssi-talossa toimii myös alaa ja siitä kiinnostuneita palveleva Nuorisotiedon kirjasto tietopalveluineen.

Haemme nyt joukkoomme yhtä tai kahta aikaansaavaa siviilipalvelushenkilöä, joiden tehtäviin kuuluu erityisesti tapahtumiemme ja palveluidemme järjestämisessä avustaminen. Uusiksi työkavereiksemme ottaisimme mieluusti aktiivisia ja hauskoja tyyppejä, jotka haluavat oppia uutta ja olla mukana tekemässä Allianssin toiminnasta entistä parempaa.

Olisitko sinä etsimämme siviilipalvelushenkilö? Meillä kaikki roudaavat laatikoita, osallistuvat uuden ideointiin ja jeesaavat työkaveria tarvittaessa – näitä kaikkia edellytämme myös sinulta. Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä, organisointikykyjä sekä viestintätaitoja ja toivomme, että tulet hyvin toimeen sekä ihmisten että tietokoneiden kanssa. Isoksi plussaksi katsomme myös kokemuksen järjestötoiminnasta, nuorisoalalta tai asiakaspalvelusta, mutta välttämättömyys tämä ei ole. Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä nuorten hyvinvointia edistävässä organisaatiossa, mahdollisuuden vaikuttaa Allianssin toimintaan ja siihen ympärille hauskat rennot työkaverit.

Palvelus voi alkaa sopimuksen mukaan loppukesän tai syksyn 2020 aikana.

Paikka täytetään sopivan henkilön/henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää aikailemaan hakemuksesi lähettämistä! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@alli.fi.

Tämän tehtävän haku on päättynyt. 

Lisätietoja saat tarvittaessa talous- ja hallintojohtajaltamme Juuso Luomalalta numerosta 040 745 9182. 

 


Avainsanat: