Uutiset

Susa Nokelainen tapahtumatuottajaksi nuorisoalan kattojärjestöön

Uutiset 20.1.2023

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin tapahtumatuottajaksi on valittu Susa Nokelainen. Hänen tärkeimpänä tavoitteenaan on luoda nuorisoalalla toimiville ammattilaisille ja vapaaehtoiselle kohtaamisen, innostumisen ja uuden oppimisen paikkoja. Nokelainen astuu NUORI2023-tapahtuman vastaavan tuottajan saappaisiin, minkä lisäksi hänen tehtäviinsä lukeutuvat myös Allianssin pienempien tapahtumakonseptien suunnittelu ja toteutus yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Nokelaisella on erittäin laaja-alainen tapahtuma-alan kokemus. Hän on työskennellyt parinkymmenen vuoden ajan erilaisissa kulttuurialan projekteissa, festivaaleilla ja tuotannoissa tuotanto-, viestintä- ja projektin johtotehtävissä. Vuodesta 2009 lähtien Nokelainen on työskennellyt vastaavana tuottajana Helsingin tapahtumasäätiössä, jossa hänen vastuullaan on ollut erityisesti Suomen suurimpiin yleisötapahtumiin lukeutuvan Lux Helsinki -valotaidefestivaalin tuotanto.

”Olen todella innoissani mahdolllisuudesta valjastaa tapahtumaosaamiseni ja -kokemukseni palvelemaan nuorisoalaa. Minulle on tärkeää tehdä työtä, joka vastaa omia arvojani, ja tässä työssä todella tunnen tekeväni työtä paremman huomisen puolesta. Odotan myös innolla työskentelyä järjestössä, joka on minulle vielä suhteellisen uusi toimintaympäristö”, kertoo Susa Nokelainen.

Nokelainen aloittaa työskentelyn nuorisoalan kattojärjestössä 1. helmikuuta.

”Susa on mitä mainioin tyyppi uudeksi tapahtumatuottajaksemme! Hän on todellakin alansa rautainen ammattilainen, jolta löytyy myös monipuoliset näytöt kumppanuus- ja verkostotyöskentelystä. Hänen otteellaan NUORI-tapahtumamme ja pienemmätkin tapahtumamme kehittyvät varmasti reippaasti eteenpäin. Odotan jo innolla, että Susa liittyy osaksi työyhteisöämme!” iloitsee talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala.


Avainsanat:

Katso myös