Uutiset

Täydellinen tekijä hektiseen vaalikevääseen – kiitos harjoittelusta, Saana!

Uutiset 20.6.2019

Saana Annala päättää juhannuksena kolmen kuukauden mittaisen rupeaman vaikuttamisen harjoittelijana Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa. Kevään aikana nuorisoalalla tehtiin aktiivista vaikuttamistyötä sekä ehdokkaiden, puolueiden että äänestäjien suuntaan, järjestettiin erilaisia vaalitapahtumia ja kannustettiin nuoria äänestämään. Myös Suomen suurin demokratiakasvatusprojekti Nuorisovaalit toteutettiin sekä eduskunta- että eurovaalien yhteydessä. Harjoittelunsa aikana Annala osallistui lähes kaiken Alllianssin vaikuttamistyön suunnitteluun ja toteutukseen.

“Vaalikevät Allianssin vaikuttamisen tiimissä oli ihan mielettömän antoisa. Aika kului nopeasti erilaisten vaaleihin liittyvien työtehtävien parissa, ja opin suomalaisesta politiikasta ja järjestömaailmasta hurjan paljon. Allianssista jään kaipaamaan erityisesti mahtavia työkavereita sekä päivittäistä fiilistä siitä, että nyt ollaan yhdessä tekemässä maailmasta vähän parempaa paikkaa nuorille”, Saana Annala kommentoi.

Annalan vastuulla oli erityisesti eduskuntavaaleihin, eurovaaleihin ja Nuorisovaaleihin liittyvät viestinnän, tiedonhaun ja koordinoinnin tehtävät. Hän suunnitteli ja toteutti myös itsenäisesti paljon vaikuttamisviestintää erityisesti sosiaalisen median kanaviin.

“Hektiseen vaalikevääseen meille ei olisi voinut osua täydellisempää harkkaa kuin Saana. Hän osallistui vaikuttamisen tiimin työhön siinä missä me muutkin: oli aloitteellinen ideoija, rivakka toimeentarttuja ja aina apuun tarjoutuva jokapaikanhöylä. Lisäksi Saanalla on erinomaiset työn tekemisen ja tavoitteellisen itsensä kehittämisen taidot sekä kyky luoda työyhteisöön positiivista ja eteenpäinmenevää meininkiä. Lahjakas ja lupaava huipputyyppi, jota on helppo suositella vastaaviin ja paljon vaativampiinkin tehtäviin!” Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm kehuu.

Lisätiedot: Saana Annala, 0407044430 ja Anna Munsterhjelm, 040 5879514.

(Aloittavista työntekijöistä julkaistaan aina uutisjuttuja kommentteineen – miksei sitten lähtevistä? Päätimme kokeilla!)


Avainsanat: