Uutiset

Tea Heikkinen Allianssin palveluassistentiksi

Uutiset 20.12.2021

Palveluassistentiksemme on valittu Tea Heikkinen. Hän aloittaa tehtävässä 7.1.2022. 

Heikkinen siirtyy Allianssiin YIT:ltä, jossa hän on aiemmin työskennellyt erilaisissa taloushallinnon ja asiakaspalvelun tehtävissä. Lisäksi Heikkinen opiskelee parhaillaan myös liiketaloutta Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. 

“Odotan erittäin innolla uusia tehtäviäni ja työyhteisöön tutustumista. Mukavaa päästä kehittämään Allianssin palveluita ja asiakaskohtaamisia”, kertoo Heikkinen. 

Palveluassistenttina Heikkinen vastaa erityisesti Allianssi-talon info- ja aulapalveluiden sisäisestä ja ulkoisesta palvelusta sekä Allianssi-talon vuokralaisille ja kokoustilojen käyttäjille tarjottavista palveluista. Työtehtäviin lukeutuu myös erilaisia jäsenyyksien hallintaan liittyviä tehtäviä sekä sisäisiä tukipalveluita. 

“Huippua saada Tea työyhteisöömme! Haluamme, että yhteydenotosta meille jää mukava fiilis ja usein juuri infomme on tässä avainasemassa. Olen vakuuttunut, että osaamisellaan, asenteellaan ja aiemmalla kokemuksellaan Tean käsissä Allianssi-talon asiakaspalvelu toimii tehokkaasti ja kaikkien talossa toimivien arki sujuvoituu entisestään”, iloitsee Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala

Lisätiedot: 
Juuso Luomala, talous- ja hallintojohtaja
juuso.luomala@alli.fi
040 745 9182

Allianssi-talon info aukeaa joulutauon jälkeen maanantaina 10.1.2022. Kevätkaudella infomme palvelee maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-11 ja 12-16 sähköpostitse info@alli.fi, puhelimitse 044 416 5202 tai paikan päällä Allianssi-talolla. Huomioithan, että infomme suljettu tiistaisin.  

Katso myös