Uutiset

Tea Heikkinen TechSoup-koordinaattoriksi nuorisoalan kattojärjestöön

Uutiset 28.7.2022

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin TechSoup-koordinaattoriksi on valittu Tea Heikkinen. Hän alkaa hoitaa TechSoup-koordinaattorin tehtäviä elokuun alusta. Kyseessä on määräaikainen tehtävä vuoden 2023 loppuun asti.

Heikkinen siirtyy tehtävään Allianssin palveluassistentin paikalta. Ennen Allianssia Heikkinen on työskennellyt muun muassa YIT:llä erilaisissa taloushallinnon ja asiakaspalvelun tehtävissä.

TechSoup on Allianssin Suomessa koordinoima ohjelmistolahjoitusten kansainvälinen välityspalvelu, jonka tavoitteena on mahdollistaa kolmannelle sektorille laadukkaat it-työkalut ja auttaa kolmannen sektorin toimijoita digitarpeiden kartoittamisessa.

“Huippua, että Tea nappaa haltuunsa TechSoupin Suomen toiminnan pyörittämisen! Uskon, että osaamisellaan ja palvelualttiilla asenteellaan Tea saa huolehdittua siitä, että TechSoupin tarjoamat mahdollisuudet tavoittavat yhä useamman kolmannen sektorin toimijan”, sanoo Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala.

TechSoup-koordinaattorina Heikkinen vastaa TechSoup Suomen toiminnasta sekä yhteydenpidosta TechSoupin kansainväliseen verkostoon. Lisäksi hän huolehtii TechSoup-palveluiden viestinnästä ja markkinoinnista Suomessa, jotta yhä useampi kolmannen sektorin toimija löytäisi tarvitsemansa avun TechSoupin ohjelmistovalikoimasta.

”Otan innolla vastaan uuden työtehtäväni sekä sen tuomat uudet mahdollisuudet ja haasteet”, kommentoi Heikkinen.

Lisätietoja TechSoup Suomesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista löytää TechSoupin verkkosivuilta. Heikkisen tavoittaa osoitteesta tea.heikkinen@nuorisoala.fi 1.8. alkaen.


Avainsanat:

Katso myös