Tehdään yhdessä alan suurin ja mahtavin suurtapahtuma

Uutiset 29.4.2019

Jopa 3000 nuoriso- ja kasvatusalan toimijaa valtaavat Tampereen kadut, ravintolat ja ennen kaikkea Tampere-talon 14.-16.1.2020 kun NUORI2020 – valtakunnalliset kasvatuksen ja nuorisotyön päivät pyörähtävät käyntiin.

Alan vaikuttavin suurtapahtuma tarjoaa niin kirkon kuin kuntien ja järjestöjenkin toimijoille tilaisuuden kehittää osaamistaan, verkostoitua ja innostua. Tapahtumaa järjestävät yhteistyössä Allianssi ja Kirkkohallitus. Paikallisena yhteistyökumppanina toimii Tampereen nuorisopalvelut.

Alan toimijoilla on roppakaupalla ammattitaitoa ja osaamista. NUORI2020 on paikka, missä tämä osaaminen valjastetaan koko alan toimijoiden käyttöön. Kuka tahansa voi hakea NUORI2020 ohjelmatuottajaksi ja vaikuttaa näin siihen miltä kasvatus- ja nuorisoala näyttää tulevaisuudessa.

Olipa sulla mielessäsi sitten alaa uraauurtavalla tavalla mullistava osallistamismenetelmä, ratkaisu nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn tai painavaa sanottavaa muuten ajankohtaisista aiheista, niin ehdota tapahtumaan ohjelmaa!

Hakuaika on auki toukokuun 30. päivään saakka. Tule mukaan tekemään alan loistokkainta suurtapahtumaa jakamalla ammattitaitosi muiden alan toimijoiden käyttöön.

Lue lisää ja laita hakemus tulille täällä.

Lisätietoja: 
Sara Sipilä 
tapahtumatuottaja
sara.sipila@alli.fi
044 722 9356


Avainsanat: