Tiedote: Koronavirus aiheuttaa muutoksia Allianssin toimintaan ja palveluihin

Uutiset 12.3.2020

(päivitetty 15.5.)

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi tekee toimintaansa muutoksia ehkäistäkseen koronaviruksen leviämistä omalta osaltaan ja estääkseen esimerkiksi koko henkilökunnan samanaikaisen sairastumisen. 

Koko Allianssin toimisto siirtyy tekemään etätöitä 13.3. alkaen toistaiseksi. Työmatkat on peruutettu. Työntekijät voivat osallistua ulkoisiin tapaamisiin ja esimerkiksi työryhmien kokouksiin harkintansa mukaan, lähtökohtaisesti kuitenkin etäyhteydellä. Henkilökunnan tavoittaa tavalliseen tapaan sähköpostitse ja puhelimitse yleisen virka-ajan puitteissa. 

Allianssin järjestämät tilaisuudet ja tapahtumat toukokuun puoleenväliin asti joko perutaan tai siirretään järjestettäväksi verkossa. Muutoksesta viestitään hyvissä ajoin suoraan tilaisuuteen ilmoittautuneille sekä Allianssin tapahtumakalenterissa. 

Allianssi-talon asiakaspalvelu palvelee normaalisti sähköpostitse ja puhelimitse, mutta lähipalvelu Allianssi-talolla on suljettu 13.3. klo 12 alkaen toistaiseksi. Uusia tilavarauksia Allianssi-talon ulkopuolisilta toimijoilta ei vastaanoteta ajalle 13.3.-31.5. Jo varauksen tehneisiin henkilöihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja sovitaan, kuinka varauksen kanssa toimitaan.  

Nuorisotiedon kirjaston lähipalvelu on 14.5. alkaen avoinna torstaisin klo 11-17 aina juhannukseen asti. Tällöin on mahdollista noutaa varattua aineistoa, palauttaa aineistoa ja lainata muuta aineistoa. Palautettavat kirjat voi jättää palautusluukkuun myös muina aikoina. Kirjaston tietopalvelu palvelee normaalisti sähköisesti. 

Lisätietoja:
Anna Munsterhjelm
toiminnanjohtaja
anna.munsterhjelm@alli.fi, 040 5879514


Avainsanat: