Toisen asteen opiskelija, vastaa puoluekyselyyn!

Uutiset 27.8.2018

Miten nuoret äänestäisivät, jos vaalit järjestettäisiin nyt? Puoluegallupeja julkaistaan jatkuvasti valtakunnallisissa medioissa, mutta niissä ei kuulu tulevaisuuden ääni. Allianssi kerääkin nyt 15-19-vuotiaiden opiskelijoiden näkemyksiä siitä, miltä poliittinen kenttä näyttää nuorten silmin ja miten sen pitäisi muuttua.

Jos olet 15-19-vuotias toisen asteen opiskelija, vastaa siis lyhyeen kyselyyn. Voisitko allekirjoittaa kansalaisaloitteen tai osallistua mielenosoitukseen? Entä mikä saisi sinut äänestämään?

Kyselyn tulokset julkaistaan Politiikkaviikolla (viikko 44). Politiikkaviikko on valtakunnallinen yhteiskunnallisen vaikuttamisen teemaviikko peruskouluissa, lukioissa ja amiksissa. Viikon aikana oppilaitoksissa tutustutaan monipuolisesti vaikuttamiseen ja ajankohtaisiin poliittisiin aiheisiin eri oppiaineissa.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia ja vastausaika päättyy 30.9. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Fjällrävenin reppu ja 5 x 10 € lahjakorttia S-ryhmän kauppoihin.

Vastaa kyselyyn suomeksi tai ruotsiksi


Avainsanat: