Uutiset

Touko Niinimäki jatkaa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiantuntijana nuorisoalan kattojärjestössä

Uutiset 23.6.2022

Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöstä vastaavaksi asiantuntijaksi vakituiseen työsuhteeseen on valittu tehtävän sijaisuutta tähän asti hoitanut Touko Niinimäki. Aiemmin Niinimäki on työskennellyt muun muassa Suomen ylioppilaskuntien liiton sosiaalipolitiikan asiantuntijana sekä Setan seniorityön asiantuntijana ja toiminut laajasti eri luottamustehtävissä muun muassa vihreissä ja Miehet ry:ssä.

“Avoin rekryprosessi oli paitsi arvojemme mukainen, se myös osoitti, että Touko on hakijoista tehtävään kirkkaasti pätevin ja sopivin. Vaikka nuorisoala on jo pitkään ollut tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysymysten edelläkävijä, riittää meilläkin työtä, että nuoret osattaisiin kohdata ja että nuoria kohdeltaisiin yhteiskunnassa tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti. Toukon kova osaaminen sekä kehittäjänä, kouluttajana että vaikuttajana varmistaa, että pystymme jatkossakin edistämään vahvasti nuorten hyvinvointia näissä teemoissa. Koko työporukkamme on myös tosi iloinen saadessaan pitää hänet työkaverina!“ sanoo Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiantuntijana Touko Niinimäki vastaa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kysymyksiin liittyvästä kehittämis-, kouluttamis- ja vaikuttamistyöstä sekä nuorisoalalle tarjottavista palveluista, edustaa nuorisoalaa teemaan liittyvissä työryhmissä ja sparraa nuorisoalan toimijoita kehittämään toimintaansa.

“On huippua saada tehdä aktiiviseen yhteiskunnalliseen muutokseen tähtäävää työtä nimenomaan Allianssilla. Jatkan ilolla tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskeskusteluja alan toimijoiden kanssa!” sanoo Touko Niinimäki.

Niinimäen tavoittaa osoitteesta touko.niinimaki@nuorisoala.fi.


Avainsanat:

Katso myös