Uutiset

Touko Niinimäki yhdenvertaisuusasiantuntijaksi Allianssiin

Uutiset 10.9.2021

Yhdenvertaisuusasiantuntijan sijaiseksi on valittu Touko Niinimäki. Hän siirtyy yhdenvertaisuusasiantuntijaksemme Suomen ylioppilaskuntien liiton sosiaalipolitiikan asiantuntijan tehtävästä.

Niinimäellä on pitkä kokemus yhdenvertaisuustyön kehittäjänä ja kouluttajana. Lisäksi hän tuntee nuorisoalan laajasti niin järjestökentältä kuin kunnalliseltakin puolelta. 

Yhdenvertaisuusasiantuntijan tehtävässä Niinimäki tukee nuorisoalan toimijoita yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämisessä, sekä vahvistaa nuorisoalan toimintaedellytysten lisääntymistä osaamisen kehittymisen kautta. Niinimäen pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu yhdenvertaisuustyön kehittäminen ja tukeminen nuorisoalalla sekä erilaisten yhdenvertaisuuteen liittyvien hankkeiden edistäminen. 

“Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon kehittämisessä on yhteiskunnassa vielä paljon tehtävää, niin myös nuorisoalalla. Asiantuntijapalvelut yhdenvertaisuuskysymyksissä ovat kysyttyjä, ja onkin loistavaa saada juuri Touko pitkällä kokemuksellaan ja valtavan monipuolisella osaamisellaan vastaamaan tähän tarpeeseen sekä yhdenvertaisuuden edistämistyöhön meillä!“ sanoo Allianssin palvelujohtaja Jonna Laitinen. 

”On inspiroivaa päästä osaksi Allianssin kaltaista vaikuttavaa nuorisoalan toimijaa. Yhdenvertaisuuden toteutumisessa on ennen kaikkea kyse konkreettisista, määrätietoisista ja kunnianhimoisista käytännön teoista, joita on ilo päästä edistämään yhdenvertaisuusasiantuntijana”, kertoo Touko Niinimäki.

Touko Niinimäki aloittaa työnsä Allianssissa 20.9.2021.

Lisätietoja
Jonna Laitinen, palvelujohtaja
jonna.laitinen@alli.fi
044 416 5212


Avainsanat:

Katso myös