Tule koulutussuunnittelijaksi Allianssiin!

Uutiset 17.8.2018

Etsimme innostunutta ja asiantuntevaa koulutussuunnittelijaa, jolle nuorisojärjestöjen ja nuorisotyöntekijöiden osaamisen kehittäminen on yhtä tärkeää kuin meille. Haluamme, että nuorisojärjestöissä osataan mitata toiminnan vaikuttavuutta, hankkia riittävästi varoja toimintaan ja johtaa organisaatiota hyvin. Nuorisotyöntekijöiden ja vapaaehtoistoimijoiden osaamisen vahvistaminen muuttuvan toimintaympäristön mukana on työmme keskiössä.

Koulutussuunnittelijana vastaat Allianssin koulutustarjonnan kokonaisuuden koordinoinnista ja suunnittelusta. Tässä tärkeintä on, että koulutukset vastaavat jäsenjärjestöjen ja nuorten kanssa työskentelevien tarpeita, koulutukset ovat laadukkaita ja niitä markkinoidaan oikeille kohderyhmille sopivilla kanavilla ja välineillä.

Koulutussuunnittelijana pääset kehittämään ja vastaamaan myös tilauskoulutuskonseptistamme sekä osallistumaan koulutusten arvioinnin ja vaikuttavuuden kehittämiseen. Osa koulutuksistamme tehdään yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa ja näiden kumppanuuksien luominen ja ylläpitäminen on osa koulutussuunnittelijan työtä.

Tässä työssä onnistumiseen tarvitset kokemusta koulutusten suunnittelusta ja kehittämisestä sekä erinomaiset koordinointi- ja yhteistyötaidot. Nuorisoalan ja nuorisotyön tuntemuksesta on tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa etua. Arvostamme pedagogista osaamista sekä markkinointi- ja viestintätaitoja.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa mahdollisimman pian. Tehtävästä maksetaan 2800 euron kuukausipalkkaa. Sen lisäksi tarjoamme kelpo edut ja mainiot työkaverit työyhteisössä, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta sekä osallistua myös oman tontin rajat ylittäviin projekteihin.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Oletko sinä etsimämme uusi työkaveri? Mahtava juttu! Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina viimeistään 2.9. osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Haastattelut järjestetään torstaina 6.9. Allianssi-talolla osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki.

Lisätietoja antaa johtaja Henni Axelin numerossa 040 900 4881.

 


Avainsanat: