Tule meille somettamaan vaalit nuorten tietoisuuteen!

Uutiset 22.2.2019

Hei sinä noin 16-20-vuotias huipputyyppi, joka uiskentelet somessa kuin kala vedessä – tule meille somettamaan vaalit nuorten tietoisuuteen!

Pitäisikö sinustakin politiikan, vaalien ja äänestämisen kiinnostaa kaikkia nuoria?

Voisitko kuvitella itsesi suurten vaalitenttien backstagelle raportoimaan tunnelmista, haastattelemaan poliitikkoja vaaliteltoille ja vertailemaan puolueiden vaalikarkkeja?

Haluaisitko somettaa kevään vaalihumusta työksesi?

 

Etsimme kahta nuorta tuottamaan vaaliaiheista sisältöä nuorisoalan kattojärjestö Allianssin somekanaviin eduskuntavaalien aikaan 3.-17.4. sekä eurovaalien aikaan 15.-28.5. Tehtävänne on kertoa somessa nuoria kiinnostavasti vaaleista ja innostaa nuoria äänestämään. Ensisijainen työvälineenne on Instagram, mutta voitte hyödyntää tarinaideoitanne ja tubetustaitojanne myös muissa kanavissa.

Olet etsimämme tyyppi, jos osaat tehdä itsenäisesti simppeleitä videoita ja haluat käyttää mielikuvitustasi nuoria kiinnostavaan, vaaleihin liittyvän sisällön tekemiseen. Sinun ei tarvitse puhua sujuvasti politiikkaa tai osata puolueiden vaaliohjelmia ulkoa ollaksesi meille sopiva somettaja – pelkkä innostus ja kiinnostus politiikkaan riittää. Sinulla on kuitenkin pokkaa vetäistä poliitikkoa rohkeasti hihasta, etkä ujostele kannustaa omalla naamallasi nuoria äänestämään.

Maksamme yhteensä noin kuukauden mittaisesta urakasta 2500 euroa ja lounasedun. Työtehtävät sijoittuvat päivä- ja ilta-aikaan sekä arkipäiviin ja viikonloppuihin. Viikkotyöaika on noin 40 tuntia.

Kuulostaako just eikä melkein sinulle sopivalta työkeikalta? Mahtavaa! Toimitathan hakemuksesi viimeistään 14.3. osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Hakemuksen tulee sisältää ansioluettelo (pdf-muodossa) sekä linkki korkeintaan kolmen minuutin mittaiseen videoon, jolla esittelet valitsemallasi tavalla kolme syytä, miksi nuorten kannattaa kiinnostua vaaleista. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä tarvittaessa viestinnän tuottaja Riikka Tähkävuorelta, p. 044 416 5249.

Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti 19.3. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa.

 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.


Avainsanat: