Rekrytointi

Tule meille töihin ja kasva Suomen parhaaksi nuorten osallisuuden asiantuntijaksi!

Uutiset 29.9.2021

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi on valtakunnan tunnetuin nuorten osallisuuden edistäjä, kehittäjä ja puolustaja. Etsimme nyt uutta asiantuntijaa vastaamaan nuorten yhteiskunnallisen osallisuuden kokonaisuudesta: vaikuttamaan päättäjiin nuorten vaikuttamismahdollisuuksien puolesta, koordinoimaan nuorisoalan demokratiakasvatusprojekteja (esimerkiksi Politiikkaviikko ja Nuorisovaalit) ja kasvattamaan nuorisoalan toimijoiden osallisuusosaamista.

Osallisuusasiantuntijan tavoitteena on vahvistaa kaikkien nuorten hyvinvointia ja torjua eriarvoistumista luomalla uusia osallistumisen malleja, vakiinnuttamalla jo olemassa olevia ja lisäämällä eri tahojen ymmärrystä nuorten osallisuuden merkityksestä.

Tarvitsemme tavoitteellisen tyypin, jolla on jo kokemusta asiantuntijatyöstä ja nuorten yhteiskunnallisen osallisuuden edistämisestä. Demokraattisten prosessien hallitsemisen lisäksi erinomaiset yhteistyö- ja verkostotaidot, rönsyilevienkin kokonaisuuksien hanskassa pitäminen ja sujuva viestintä eri kanavissa ovat edellytyksiä tehtävässä pärjäämiselle. Arvostamme myös valtionhallinnon, politiikan ja järjestökentän tuntemusta sekä kokemusta kouluttamisesta ja esiintymisestä. 

Paitsi juuri tähän tehtävään parhaan ammattilaisen, haluamme löytää myös noin kolmenkymmenen hengen työyhteisöämme sopivasti täydentävän ihmisen. Meillä tehdään paljon yhdessä, kehitetään työpaikkaamme vielä paremmaksi porukalla ja ajatellaan, ettei työkaverin auttaminen ole koskaan itseltä pois. 

Emme hae Suomen kovinta nuorten osallisuuden asiantuntijaa – hän nimittäin lähti meiltä hetki sitten uusiin seikkailuihin – vaan sinua, joka haluat ja jolla on potentiaalia kasvaa sellaiseksi. Kasvun tueksi lupaamme hyvän tiimin, sparrailuseuraa, toiveittesi mukaan räätälöityä johtamista ja melkeinpä rajattomat mahdollisuudet kehittää sekä itseäsi asiantuntijana että nuorisoalan osallisuustyötä. 

Nuorten osallisuuden asiantuntijan tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Maksamme 3100 euron kuukausipalkkaa lounas- ja virike-etuineen. Työtä voi tehdä osittain etänä ja se alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään joulukuun alussa.

Näin haet tehtävää:

Jos tunnistit itsesi, hae meille! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa viimeistään 20.10. osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Osuvimmat hakijat kutsumme haastatteluun, jotka järjestetään lähtökohtaisesti 25.10. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa tai tarvittaessa etäyhteydellä. 


Kysy lisää:

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai Allianssin sivuilta löytänyt vastausta? Kysy ihmeessä! Lisätietoja saat Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelmilta, puh. 040 5879514 (ei keskiviikkoisin).

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa teemme töitä, jotta nuoret voisivat hyvin ja olisivat yhdenvertaisia sekä osallisia yhteiskunnassa. Palvelemme nuorisoalan toimijoita järjestöissä, kunnissa ja seurakunnissa sekä vaikutamme siihen, että nuorisoalalla olisi parhaat mahdolliset toimintaedellytykset. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Katso myös