Tule mukaan järjestöjohtajien seminaariin 19.-20.21

Uutiset 17.12.2020

Yhteiskunnan rakenteita muutetaan, kansalaistoiminnan rahoitus on valinkauhassa, kansalaisten odotukset järjestöjä kohtaan muuttuvat – miten järjestöjohtajien tulisi tässä ajassa huomioida omassa työssään? Tervetuloa järjestöjohtajille suunnattuun seminaariin 19.-20.1.2021, joka tänä vuonna järjestetään verkkotapahtumana.

Järjestöjohtajien seminaarissa keskustellaan seuraavaksi erityisesti järjestöjen toimintaedellytyksistä muuttuvassa yhteiskunnassa. Suomessa on käynnissä useita järjestöihin vaikuttavia rakennemuutoksia kuten sote- ja alueuudistus. Samaan aikaan useiden järjestöjen rahoituspohja on haastettuna, julkisen sektorin ja kansalaisten odotukset  järjestöille muuttuvat: järjestöiltä odotetaan entistä useammin palveluita, laatua, monipuolisuutta ja asiakasmaista suhdetta järjestötoiminnan osallisiin. Miten järjestötoiminta vastaa rakentavasti näihin muutospaineisiin ja toisaalta, miten yhteiskunnassa voidaan turvata järjestöjen toimintaedellytykset? Muun muassa näihin kysymyksiin haemme yhdessä vastauksia järjestöjohtamisen näkökulmasta. Seminaarissa käydään keskustelua päättäjien kanssa ja verkostoidutaan kollegoiden kesken.

Mukana on muun muassa puheenvuoroja valtioneuvostosta ja eduskunnasta. Tutustu tarkemmin ohjelmaan Sosten sivuilta.

Tapahtuma on tarkoitettu Allianssin, Kulta ry:n, Olympiakomitean ja SOSTEn jäsenjärjestöjen puheenjohtajille ja toiminnanjohtajille.

 

Ilmoittautumiset: Sosten sivujen kautta.

 

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Ilmari Nalbantoglu
ilmari.nalbantoglu@alli.fi
050 574 1112

 


Avainsanat: