Tule mukaan järjestöjohtamisen koulutukseen!

Uutiset 29.3.2021

Haluatko kehittää järjestösi toimintaa tavoitteellisesti? Kaipaat verkostoja ja työkaluja päivittäiseen johtamistyöhön? Lähde mukaan Allianssin, Fingon, SOSTEn ja Suomen Olympiakomitean jäsenille suunnattuun johtamiskoulutukseen!

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa opit kehittämään tavoitteellisesti sekä omia johtamisvalmiuksiasi että järjestösi toimintaa. Saat uusia keinoja jäsentoiminnan kehittämiseen sekä verkostojen hallintaan. Ymmärrät talouden johtamisen merkityksen ja opit viestimään selkeästi eri sidosryhmille. 

Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemusta ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle. Voit työskennellä esim. järjestön toiminnanjohtajana, pääsihteerinä, päällikönä tai asiantuntijana.

Ammatillisessa tutkinnossa sovellat oppimaasi käytännön työtehtävissäsi ja kehität oman työyhteisösi käytäntöjä jo opintojen aikana. Koulutus tarjoaa myös erittäin hyvän verkostoitumismahdollisuuden muiden järjestökentän toimijoiden kanssa.

Opiskelu Rastor-instituutissa tapahtuu työsi ohessa sisältäen mm. innostavia koulutuspäiviä, itsenäistä etäopiskelua sekä webinaareja ajankohtaisista aiheista. 

Aloitus: 17.11.2021, Espoo

Kesto: noin 12 kuukautta

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:  https://www.rastorinst.fi/koulutus/jarjestojohtaminen-allianssi-fingo-soste-olympiakomitea/#2e714e6


Avainsanat: