Uutiset

Tule mukaan suunnittelemaan NUORI2023 – Valtakunnallisen kasvatus- ja nuorisoalan kohtaamisen ohjelmaa!

Uutiset 7.12.2021

Suunnittelemme nyt vuoden 2023 tapahtuman ohjelmaa ja haluamme juuri sinut mukaan! Ohjelmatyöryhmässä pääset suunnittelemaan tapahtuman teemoja ja sisältöjä koko nuorisoalalle.

NUORI2023 – Valtakunnallinen kasvatus- ja nuorisoalan kohtaaminen järjestetään keväällä 2023. Tapahtuma kokoaa yhteen noin 3 000 nuorisoalan toimijaa verkostoitumaan ja kouluttautumaan ajankohtaisten teemojen äärelle. 

Ohjelmatyöryhmä kokoontuu 7 kertaa helmi- ja lokakuun välisenä aikana vuonna 2022 ja sen työskentely vie yhteensä noin 20-25 tuntia aikaa. Mukaan voi hakea kuka tahansa kasvatus- nuoriso ja perhe-alan toimija.

Jos sinulla on halua vaikuttaa lasten, nuorten ja perheiden tulevaisuuteen ja hyvinvointiin, kasvatus- ja nuorisoalan yhtenäisyyteen ja toimintaedellytyksiin, digitaalisuuden lisääntymiseen kasvatus- ja nuorisoalalla ja intoa suunnitella ja kehittää alan suurimman tapahtuman sisältöjä – olet etsimämme henkilö!

Hae mukaan täyttämällä tämä lomake 21.1.2022 mennessä.

Valinnoista ilmoitetaan hakijoille tammikuun loppuun mennessä.

Ohjelmatyöryhmän jäsenet saavat kiitokseksi tekemästään työstä kolmen päivän osallistujapassin NUORI2023-tapahtumaan sekä majoituksen tapahtuman ajaksi. Lisäksi korvaamme ohjelmatyöryhmän jäsenten edestakaiset matkakulut tapahtumaan.

Tarkemmat lisätiedot, ohjelmatyöryhmän tapaamisajankohdat ja hakulomakkeen löydät täältä!

P.S. Ohjelmatyöryhmä koottiin ensimmäistä kertaa NUORI2022-tapahtumaan ja sen työskentelystä pääset lukemaan Allianssin blogista, käy tsekkaamassa!

Lisätietoja:
Minna Jauho
NUORI2023-ohjelmasta vastaava tapahtumatuottaja
minna.jauho@alli.fi

Katso myös