Uutiset

Tule mukaan vaikuttamaan nuorisoalan eduskuntavaalityöhön!

Uutiset 1.4.2022

Allianssin on käynnistänyt nuorisoalan eduskuntavaalityötä koordinoivan yhteistyöryhmän, joka on avoin kaikille nuorisoalalla toimiville ja nuorten osallisuudesta kiinnostuneille. 

Huhtikuun tapaamisessa keskustellaan muun muassa nuorten vaalikoneesta sekä eduskuntavaaliohjelmien tilanteista. Tapaamisessa vaalikoneista ja vaalikonekysymyksistä alustaa tutkija Veikko Isotalo, jolta on myös mahdollista kysyä vaalikoneisiin liittyviä kysymyksiä.

Ryhmä tapaa seuraavan kerran torstaina 7.4.2022 klo 13–15

Kenelle?

Työryhmä on avoin kaikille nuorisoalan toimijoille, jotka haluavat osallistua nuorisoalan eduskuntavaalien yhteistyöhön, esimerkiksi nuorten vaalikoneen kehittämiseen, nuorisovaaleihin ja alan yhteiseen vaalivaikuttamiseen. Työryhmä tapaa vuoden 2022 aikana 4-5 kertaa. 

Tavoite?

Työryhmän kokoaa nuorisoalaa yhteen ja vaikuttaa konkreettisesti nuorisoalan vaalityön toteuttamiseen. Työryhmällä on keskeinen rooli esimerkiksi nuorten vaalikoneen valmistelussa sekä nuorten äänestysaktiivisuuskampanjassa. Työryhmää vetävät vaikuttamistyön päällikkö Katja Asikainen osallisuuden asiantuntija Silja Uusikangas. 

Ilmoittaudu mukaan työryhmään tämän linkin kautta! 

Lisätiedot:
Katja Asikainen
vaikuttamistyön päällikkö
katja.asikainen@nuorisoala.fi

Katso myös