Uutiset

Tule rakentamaan vaikuttamisrauhaa aluevaaleissa!

Uutiset 17.12.2021

Vihapuheen ja häirinnän vastainen kampanjamme Vaikuttamisrauha on keskittynyt erityisesti nuoriin vaikuttajiin, ja näin kampanja onkin erittäin ajankohtainen aluevaalien lähestyessä. Tavoitteenamme on olla tekemässä yhteiskunnallista muutosta, jotta tulevaisuudessa nuoret olisivat entistä aktiivisemmin mukana yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa. 

Kutsumme kaikki nuorisoalan toimijat ja aluevaaliehdokkaat mukaan Vaikuttamisrauhan teemoilla toteutettuun aluevaalikampanjaan, jossa keskiöön nostetaan turvallisen vaikuttamisen lisäksi keskustelukulttuurin parantaminen. Kampanjan tavoitteet on paketoitu kolmeen helposti lähestyttävään pointtiin ja näiden tueksi olemme tuottaneet teille somemateriaaleja Allianssin materiaalipankkiin, josta ne ovat helposti ladattavissa omaan käyttöön. Instagramista löydät GIFejä hakusanalla “Vaikuttamisrauha”.

Lisäksi toivomme, että vinkkaatte ja jaatte tietoa sellaisille ehdokkaille ja ihmisille, jotka olisivat valmiita rakentamaan Vaikuttamisrauhaa. Nämä teemat ja tavoitteet ovat äärimmäisen tärkeitä edistettäviksi, jotta demokratian tilasta ja edustuksellisuudesta voidaan pitää huolta.

Luodaan vaikuttamisrauhaa yhdessä! 

Tutustu Vaikuttamisrauhan aluevaalimateriaaleihin! (linkki)

Lue lisää Vaikuttamisrauhasta (linkki)

Katso myös